Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

NETOPIA Payments anunta un parteneriat cu start-up-ul romanesc StockBinder

NETOPIA Payments anunta, intr-un comunicat de presa, un parteneriat cu StockBinder, startup-ul romanesc care a dezvoltat o platforma care faciliteaza integrarea rapida intre magazine online, furnizori si producatori. Astfel, cel mai utilizat procesator de plati electronice din Romania va pune la dispozitia magazinelor online cu care lucreaza integrarea rapida si gratuita a serviciilor StockBinder, timp de 3 luni.

StockBinder transfera informatii, date intre magazine online si furnizorii lor. Practic, platforma actioneaza ca un mijlocitor intre magazine si furnizori si ajuta la transferul de informatii despre produse, stoc, preturi dintr-o parte in cealalta. Ideea se bazeaza pe o nevoie reala din piata, in contextul in care, companiile din zona de e-commerce au aceasta problema de a corela stocurile proprii cu stocurile furnizorilor sau de a transfera date unitare de la mai multi furnizori in platforma lor e-commerce.

In urma parteneriatului strategic cu StockBinder, NETOPIA Payments isi propune sa faciliteze astfel magazinelor online care folosesc serviciile sale accesul rapid la ecosistemul StockBinder prin care pot integra rapid furnizori din Romania si din Europa. Start-up-ul Stockbinder a fost lansat de Ionut Farcas, care are o experienta in industria e-commerce de peste 11 ani. Anterior, acesta a fost Country Manager la VTEX Romania.

„Acest parteneriat strategic cu NETOPIA Payments ne va permite accelerarea dezvoltarii la nivel national, astfel incat sa le putem oferi permanent partenerilor nostri posibilitatea reala de diminuare a costurilor si de crestere a vanzarilor. Dorim ca in timp sa dezvoltam colaborarea pe care o avem in prezent cu NETOPIA Payments, reprezentand pentru noi un parteneriat strategic important care ne va ajuta sa cream un ecosistem in care sa aducem in platforma StockBinder magazine si furnizori, din afara Romaniei, din Europa”, transmite Ionut Farcas (Fondator si CEO StockBinder.

„Prin parteneriatul cu startup-ul romanesc StockBinder, continuam sa oferim comerciantilor nostri parteneri noi solutii inovatoare care sa le eficientizeze activitatea si totodata interactiunile cu furnizorii sau producatorii de care au nevoie, atat din Romania, cat si din Europa. De asemenea, timp de trei luni vom pune la dispozitia magazinelor online partenere integrarea gratuita a serviciilor StockBinder”, a declarat Horia Grozea (Director Vanzari si Marketing, NETOPIA Payments).

Leave a reply