Ce firma de sms marketing recomandati?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Ce firma de sms marketing recomandati?

Update: M-ar interesa si parerea celor care ati utilizat serviciul de sms, daca v-au adus beneficiile asteptate. Multumesc!

Deschis 0
Mobile Marketing & SMS Radu Apostol 7 ani 10 raspuns 2038 vizualizari 0

Răspunsuri ( 10 )

 1. Eu am lucrat cu cei de la http://smslive.ro/ , initial mi s-a parut ciudat ca era prepay si nu prea auzisem de ei, dar oamenii si-au facut treaba bine si m-au ajuta la implementarea campaniilor, iar la vremea respectiva aveau cel mai mic pret de pe piata. Intr-adevar exista un minus, nu au numar preferential cum au jucatorii mari. Au o platforma unde poti gestiona ok campaniile si dupa ce inveti cum sa incarci lista cu numere, totul este destul de simplu.

  • Salut, cei enumerati de tine nu folosesc legaturi legitime cu operatorii, asa ca in cazul acesta mesajele se trimit de pe SIM farm uri, iar mesajul tau poate ajunge de pe acelasi numar ce inainte a trimis mesaje cu continut adult, sau faceau reclama la lenjerie de pat…acestea sunt cazuri concrete, nu cred ca pentru un pret mai mic, doresti sa iti asociezi brand ul cu astfel de servicii. Incerca servicii legitime, agreate de operatori, suna la operatorul tau si spune i sa ti trimita lista cu parteneri agreati pentru servicii de bulk SMS, lista este destul de mica, asa ca poti usor alege cea mai buna varinata pentru tine.

   • Inclusiv voi ofertati SMS-uri prin cartele SIM.

    • Va multumesc pentru aprecieri, cel mai probabil aveti niste informatii false, considerati ca daca Dvs, chiar daca nu v-ati declarat o apartenenta, probabil faceti acest lucru, toti fac la fel.
     Va recomand sa cereti unui operator din Romania lista cu partenerii agreati, acei parteneri au o clauza in contract cu penalitati mari, clauza ce poate fi invocata oricand. Evident, in lista respectiva o sa ne gasiti si pe noi.

 2. Eu am cautat acum pe net si am mai gasit, stiu de aceste 2 companii ceva
  – smslink.ro
  – sendsms.ro

  • Noi lucram cu smslink.ro si sunt de departe cei mai seriosi. Am lucrat in trecut si cu altii dar nu se compara, SMS-urile se livreaza pe telefon fara nici o problema, au portabilitate actualizata samd. si raspund oricand la telefon.

  • Recomand https://www.smslink.ro – avem paleta completa de servicii SMS, de la campanii SMS marketing si pana la integrare API pentru notificari SMS automatizate, plugin-uri pentru eCommerce, integrare cu principalii furnizori de servicii de eCommerce si multe altele.

 3. Sa echilibrez situatia, https://www.sendsms.ro/ro/ – are o experienta de peste 15 ani in domenii, legaturi directe cu toti operatorii din Romania si alte legaturi la nivel de HUB SS7, 1 hop in toata lumea, cu posibiloitatea de a trimite mesaje in peste 150 tari. Module dedicate pentru eCommerce, parteneriate multiple cu platforme romanesti de tip CRM si eCommerce, API versatil si usor de folositi, posibilitate de generare automata a short url urilor, fara a fi nevoit sa folosesti servicii exterene, ce nu sunt in acord cu GDPR -ul, modul de dezabonare automt in interiorul SMS ului, SMS attachments, dar cel mai bine e sa va uitati voi, cu siguranta o parte dintre voi folosesc serviciile noastre. Cred ca suntem una dintre putinele companii din domeniul ce au primit certificare ISO 27001 – privind managementul securitatii informatiei, in opinia mea destul de important in zilele noastre. Spor la vanzari tuturor!

  • Experienta sus amintita de 15 ani este o informatie nereala, deoarece firma Any Media Development SRL, cea care apare pe site-ul sendsms.ro, cu CIF 30242804 si J40/5982/2012 este infiintata in anul 2012, ceea ce inseamna 2020 – 2012 = 8 ani, nu 15 ani. Din cei 8 ani, mai mult de 5 ani ati avut cifra de afaceri mult sub 100.000 EURO, ceea ce va face irelevanti ca furnizor de servicii SMS.

   Referitor la certificarea voastra ISO 27001 este o poveste frumoasa, firma MANAGEMENT CERTIFICATION SRL, care v-a emis asa zisa certificare, oferteaza certificate ISO 27001 la oricine doreste, pe cateva sute de euro, fara nici un audit. Este maculatura si atat.

   • Va salut,
    E bine ca cineva face reasarch, probabil asa se intampla si cu celelalte companii, cei drept eu sunt mai nou si nu fac parte din nici o tabara, incerc sa va raspund punctual

    Brand ul sendSMS – a fost inceput pe PROFESIONAL ART DJ SRL pentru cativa ani, apoi a fost operat de pe Any Place Media SRL o lunga perioada de timp, marca la OSIM a fost tot de Any Place Media inregistrata – https://osim.ro/wp-content/uploads/Publicatii-OSIM/BOPI-Marci/2014/cereri_depuse17072014_publicate24072014.pdf ( pozitia 23 – pagina 2) . De aprox 5 ani, am cesionat contractele – treptat – catre Any Media Development SRL – sper ca sunteti lamurit.
    Cat despre cifrele de afaceri, ma gandesc ca puteti face o recalculare, avand in vedere noile date.

    Legat de certificare, ea se emite in baza unui audit care se transforma intr-un document SoA – Statement of Applicability, daca Dvs ati avut o altfel de experienta…nu este si cazul nostru.

Lasă un răspuns

Browse