Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Ne pare rau dar nu ai permisiunea sa adaugi intrebari.
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Finalul lui 2015 a apartinut traficului mobil pe site-urile romanesti

mcommerce

Rata de conversie (raportul dintre cei care intra pe site la modul general si cei care intreprind o actiune dorita de compania cu pricina – cumpara, acceseaza pagina de contact etc.) via dispozitive mobile s-a apropiat de 40% pe unele site-uri de e-commerce din Romania, in noiembrie-decembie 2015, scrie wall-street.ro. In ultimele doua luni din anul trecut, vanzarile si traficul via dispozitive mobile a crescut cu 20-30% fata de aceeasi perioada din 2014, iar site-uri ca FashionDays.ro, PCGarage.ro si Elefant.ro au inregistrat cresteri frumusele ale vanzarilor, gratie campaniilor de Black Friday.

Astfel, FashionDays.ro a avut vanzari cu peste 20% mai mari in perioada 1 noiembrie – 31 decembrie fata de aceleasi luni ale lui 2014, iar Black Friday a adus site-ului o crestere de peste 40% fata de campania din anul anterior. La nivelul intregului grup Naspers, din care face parte site-ul, s-au inregistrat peste 40% vanzari via dispozitive mobile.

PCGarage.ro a crescut cu 36% fata de noiembrie – decembrie 2014, iar comenzile venite via dispozitive mobile au constituit 11% din totalul comenzilor.

Elefant.ro sta si el bine, comparand perioadele amintite din 2014, respectiv 2015: site-ul a avut de doua ori mai multe comenzi pe finele lui 2015 si 20% dintre ele au venit din trafic mobil.

Raspunde la aceasta intrebare