Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Finalul lui 2015 a apartinut traficului mobil pe site-urile romanesti

mcommerce

Rata de conversie (raportul dintre cei care intra pe site la modul general si cei care intreprind o actiune dorita de compania cu pricina – cumpara, acceseaza pagina de contact etc.) via dispozitive mobile s-a apropiat de 40% pe unele site-uri de e-commerce din Romania, in noiembrie-decembie 2015, scrie wall-street.ro. In ultimele doua luni din anul trecut, vanzarile si traficul via dispozitive mobile a crescut cu 20-30% fata de aceeasi perioada din 2014, iar site-uri ca FashionDays.ro, PCGarage.ro si Elefant.ro au inregistrat cresteri frumusele ale vanzarilor, gratie campaniilor de Black Friday.

Astfel, FashionDays.ro a avut vanzari cu peste 20% mai mari in perioada 1 noiembrie – 31 decembrie fata de aceleasi luni ale lui 2014, iar Black Friday a adus site-ului o crestere de peste 40% fata de campania din anul anterior. La nivelul intregului grup Naspers, din care face parte site-ul, s-au inregistrat peste 40% vanzari via dispozitive mobile.

PCGarage.ro a crescut cu 36% fata de noiembrie – decembrie 2014, iar comenzile venite via dispozitive mobile au constituit 11% din totalul comenzilor.

Elefant.ro sta si el bine, comparand perioadele amintite din 2014, respectiv 2015: site-ul a avut de doua ori mai multe comenzi pe finele lui 2015 si 20% dintre ele au venit din trafic mobil.

Leave a reply