Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

FashionUP s-a parteneriat cu serviciul de curierat Coleto

fashion-up-logo-brand-1

Compania de curierat Coleto se lanseaza si la noi, anuntand – intr-un comunicat de presa – un parteneriat cu FashionUP, unul dintre marii retaileri online autohtoni. Coleto face parte dintr-un grup international de curierat, care opereaza in mai multe tari europene inca din 1993, si va oferi romanilor servicii de curierat accesibile, unice si personalizate prin reteaua sa de puncte de lucru cu acces usor. Coleto functioneaza ca o cooperativa unica intre companii logistice si de curierat, in scopul crearii unei retele unitare, care deserveste comertul online in Bucuresti. Invitatia la colaborare este deschisa oricaror alte companii de logistica si curierat care ar dori sa se alature si sa faciliteze livrarea rapida si sigura a produselor comandate online catre clienti.

In acest sens, din ianuarie 2017, Coleto anunta un parteneriat cu binecunoscutul retailer online FashionUP. Clientii magazinului au astfel oportunitatea de le fi livrate produsele comandate online intr-un mod sigur si rapid catre cel mai apropiat punct de lucru Coleto. De acolo, il pot ridica oricand doresc, fara a-si mai planifica programul in functie de vizita curierului si fara a plati taxe suplimentare de depozitare. Mai mult, Coleto ofera optiunea de a returna o parte din comanda, pastrand doar produsele dorite, daca nu le mai doreste pe toate sau vrea sa comande ulterior altele online.

Punctele de lucru Coleto sunt proiectate in asa fel incat fiecare client beneficiaza de confort maxim atunci cand isi ridica pachetele comandate sau probeaza produsele pe care le-a comandat online. Cu o zona de asteptare primitoare, mobilata cu canapele si scaune confortabile, si cabine de proba ca intr-un magazin adevarat, clientii nu mai au grija comenzilor online de haine, incaltaminte si accesorii. Prin reteaua Coleto, clientii FashionUP au urmatoarele beneficii:

  • preturi promotionale la livrarile catre si din birourile Coleto
  • servicii de revizie, testare si selectie a produselor (in toate punctele de lucru Coleto exista cabine de proba)
  • livrare imediat a doua zi (inclusiv in cele mai aglomerate zile, precum Black Friday, Valentine’s Day, 1 martie sau alte perioade cu reduceri si cerere mari)
  • optiuni de plata cash si prin card
  • „gazduire” gratuita a coletului in punctele de lucru Coleto pana la 7 zile lucratoare
  • livrari catre Bulgaria si Grecia la aceleasi standarde inalte de calitate

Leave a reply