Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

FashionUP! a investit peste 60.000 € in aplicatia mobila

Site-ul FashionUP.ro anunta – intr-un comunicat de presa – lansarea propriei aplicatii mobile de shopping. FashionUP! este disponibila gratuit pe Android si pe iOS, este rezultatul unei investitii de peste 60.000 € si a 6 luni de dezvoltare constanta, iar ideea s-a nascut natural, in contextul in care peste 60% dintre comenzile plasate pe fashionup.ro vin de pe mobil,

Compania estimeaza peste 50.000 de descarcari ale aplicatiei pana la final de 2018; primele 10.000 de descarcari au primit un discount de 10% pentru prima comanda. App-ul va usura experienta consumatorului in ceea ce priveste navigarea, descoperirea noutatilor, selectia produselor favorite sau plata rapida prin card/in rate. Utilizatorii acesteia vor beneficia constant de campanii dedicate si vor fi primii care vor avea acces la cele mai importante actiuni de vanzari.

„Ideea aplicatiei a aparut cu mai multi ani in urma, iar acum suntem incantati ca am ajuns la o forma ce acopera o serie mare de functionalitati, in acord cu imaginea si strategia noastra pe termen lung. Este in aceeasi masura un proiect mult asteptat de catre clientii nostri, dar si de catre echipa noastra, care abia asteapta sa vada valorificate timpul si resursele investite in acest proces”, transmite Mira Anghelescu (Directorul de operatiuni FashionUP!).

Aplicatia este momentan disponibila in Romania, urmand ca in viitorul apropiat sa fie accesibila si pentru restul pietelor in care FashionUP are deschise operatiuni – Bulgaria, Ungaria si Italia.

 

Leave a reply