Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Facebook testeaza o noua optiune de cross-post cu Instagram

Marketerii care posteaza Instagram Stories pe Facebook pot, mai nou, sa faca si inversul: Facebook testeaza cross-post-ul cu Instagram, pentru a ajuta managerii social media sa isi maximizeze view-urile si sa isi creasca reach-ul, citim pe socialmediatoday.com. Ideea face parte din eforturile platformei sociale create de Mark Zuckerberg de a aduce sub aceeasi umbrela caracteristicile de chat ale Messenger, WhatsApp si Instagram Direct, spun analistii din domeniu.

Optiunea este disponibila in optiunile legate de vizibilitatea Story-ului de pe Facebook, unde se poate bifa optiunea „Share Story to Instagram”. Cea mai importanta retea sociala mondiala a confirmat ca face teste in acest sens, deoarece cauta mereu modalitati noi „de a impartasi momente cu oamenii importanti din viata utilizatorilor”. Aceasta posibilitate de cross-post trebuie insa utilizata cu grija, pentru ca rezultatele pot varia, in functie de platforma: incadrarea poate fi diferita in cele doua aplicatii, sondajele si alte formate pot arata altfel, deci testeaza cateva tipuri diferite de Story-uri pe ambele platforme.

Facebook a spus deja ca Story-urile sunt viitorul, urmand sa depaseasca news feed-ul ca zona principala de social sharing, si nu degeaba LinkedIn si Twitter pregatesc propriile versiuni ale acestora: Stories (testata momentan intern), respectiv Fleets (foto, lansata in martie 2020). Ideea de Stories a aparut prima data pe Snapchat si este o modalitate distractiva de a impartasi un update fara ca acesta sa ramana pe vecie in profilul tau, deoarece postarile dispar in 24 de ore.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply