Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

F64 lanseaza proiectul „Fotografia – pasiune si meserie”

F64, lider pe piata echipamentelor foto-video din Romania, detinatorul celui mai mare magazin de profil pe piata romaneasca de e-commerce (F64.ro) vrea sa scoata in evidenta povesti frumoase despre pasiunea pentru fotografie – care, in aceasta perioada de avant tehnologic, este accesibila de pe telefoane, computere, camere foto digitale si vintage. In acest scop, a lansat proiectul „Fotografia – pasiune si meserie”, in cadrul caruia – in urmatoarele luni – consultantii magazinului F64 din Bulevardul Unirii nr. 45 vor povesti despre pasiunea lor pentru fotografie, ce ii motiveaza sa isi orienteze aparatele spre lumea din jur si sa o captureze digital – transmite compania intr-un comunicat de presa.

In fiecare luna, F64 va prezenta 2-3 povesti personale, interesante si spectaculoase, despre pasiunea pentru fotografie, insotite de imaginile pe care le-au realizat respectivii fotografi in anii in care au imbinat pasiunea cu meseria. Primul care va vorbi despre asta este Stefan Popescu, consultant specialist de vanzari. Ii vor urma colegii Andrei Badea, Bogdan Bratu, Cosmin Boteanu, Adrian Manea, Alexandru Nicusor Matei, Ana Maresescu, Ilie Micut-Istrate, Maria Luisa Mihaila, Andrei Ciobotea, Matei Moroldo, Adrian Nistia, Stefan Petrescu, Bogdan Popa, Eugen Popa, Catalin Tutunaru si Cristina Tinta.

„Sunt un pasionat de fotografie, apreciez fotografiile altora si am pornit F64 pentru a-i aduce pe toti la un loc in jurul acestui mod de exprimare. In toti acesti ani, de cand am incadrat intr-un dreptunghi elementele pe care le voiam in imaginea finala pana la debutul acestui proiect, am intalnit si am vorbit cu sute de fotografi. Fiecare mi-a spus ca pentru fotografie a avut o pornire interioara si un sentiment de apartenenta, iar la un moment dat au simtit ca pasiunea le poate deveni si meserie. Acum, incercam ca prin membrii echipei F64 sa le prezentam cat mai multor oameni ca imaginea exista peste tot, trebuie sa stii cum vrei s-o surprinzi si sa transmita ceea ce esti tu, ceea ce vezi tu. Fiecare om este unicat si asa este si fotografia sa”, a explicat Marian Alecsiu, co-fondator F64, in comunicatul amintit.

Mai jos, am facut o selectie a imaginilor care vor fi impartasite cu publicul in aceasta perioada.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply