Exista o corelatie intre traficul organic si Adwords?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Am incercat un experiment zilele astea si am realizat, cel putin la mine, ca in momentul in care am crescut bugetul zilnic la campania de pe Adwords, s-a marit si traficul organic. As dori sa stiu daca e ceva normal, v-ati intalnit cu asa ceva si voi, etc..

Deschis 0
PPC & Adwords SEO George Draghici 10 ani 2 raspuns 1620 vizualizari 0

Răspunsuri ( 2 )

  1. Conturile GA si Adwords sunt conectate corect la fel si codul de tracking. Cresterea organica, raportata la un buget mai mic (nu am oprit ce e drept campania), a fost mai lenta sau relativ constanta..produsul nu este sezonier intrucat e vb de o campanie display de remarketing [fara a avea ca si target clickul] si subliniez ca, cautarile branduite nu au crescut deloc. In plus in webmaster tools interogarile de cautare tot constante au fost, timp de o saptamana pana am marit bugetul campaniei.
    Tot ce ati spus dvs este corect, asa am gandit si eu pana acum..o sa urmaresc in continuare, e posibil sa fi fost doar o coincidenta. Multumesc ptr raspunsuri.

  2. Cred ca in algoritmul de indexare/cautare organica Google intra si cat de vizitat este site-ul si traficul generat de anumite cuvinte. Adwords sau orice alta campanie de site sau pe cuvinte are influenta si in organic. Eu cel putin asa am observat.

Lasă un răspuns

Browse