Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Etsy testeaza shopping-ul virtual, cu o casa AR interactiva

Platforma e-commerce Etsy isi dezvolta amprenta in domeniul digital, lansand TheEtsyHouse.com, o locuinta virtuala, in care sunt integrate produse de pe platforma, care pot fi achizitionate rapid si usor, citim pe thedrum.com.

Casa AR interactiva este plina de produse vandute pe etsy.com, iar vizitatorii se deplaseaza prin ea cu ajutorul mouse-ului, apasand pe obiectele care le fac cu ochiul, vazand imediat cum s-ar integra acestea intr-o locuinta si cat costa, pe site. Site-ul va reduce la minimum obstacolele din calatoria de cumparare a vizitatorilor. TheEtsyHouse.com foloseste randarea fotorealista, navigarea intuitiva si ofera o experienta interactiva, in cadrul careia potentialii clienti sunt transportati intr-un mediu pe care il pot vedea din toate unghiurile. Casa AR are 11 camere (hol, sufragerie, bucatarie, dormitoare, etc.) si o curte.

„Admiri vreodata, pe Etsy, o piesa de arta frumoasa, un corp de iluminat impresionant sau o piesa de mobilier facuta la comanda si te intrebi cum ar arata in casa ta? Acum nu trebuie sa mai faci asta, deoarece exista The Etsy House – prima experienta AR interactiva care le permite cumparatorilor «sa mearga printr-o casa digitala» plina de obiecte Etsy, special alese”, explica Jessica Doyle (Vice President of Communications and Engagement Marketing, Etsy.com), pe blog.etsy.com.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply