Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Ce planuri are Amazon pentru Prime Day 2021 (21-22 iunie)?

Gigantul online Amazon a confirmat ca va organiza evenimentul anual de reduceri Prime Day pe 21-22 iunie, cu o luna mai devreme, din cauza olimpiadei din iulie si a faptului ca atunci isi iau vacanta majoritatea familiilor americane. In plus, nu strica deloc faptul ca, in Marea Britanie, pe 21 iunie este planuita iesirea oficiala din anul pandemic, odata cu ridicarea tuturor restrictiilor, ceea ce ar putea impulsiona vanzarile. Acum, ca se stie data, Amazon a oferit mai multe detalii apropo de planurile pentru Prime Day 2021, citim pe footwearnews.com.

Ofertele vor fi disponibile abonatilor Prime din SUA, Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite, Turcia, Spania, Singapore, Arabia Saudita, Portugalia, Tarile de Jos, Mexic, Luxemburg, Japonia, Italia, Germania, Franta, China, Brazilia, Belgia, Austria si Australia. Reduceri vor avea peste 2 milioane de produse, din categorii dierse: de la imbracaminte si incaltaminte, la decoratiuni pentru casa, jucarii, carti si electronice. In cele doua saptamani de dinaintea datei de 21 iunie, toata lumea care cheltuie 10 $ pe produse cumparate de la o serie de afaceri mici din SUA si de la branduri marca Amazon (ca Amazon Handmade si Amazon Launchpad) va castiga credite de o valoare egala, pe care le poate apoi folosi de Prime Day. Promotii similare vor avea loc in Marea Britanie, Spania, Germania, Italia, Franta si Japonia.

Lansata in 2015, Prime Day a fost amanata pentru toamna anului trecut, din cauza pandemiei COVID-19: a avut loc pe 13-14 octombrie. A fost prima data cand evenimentul e-commerce a avut loc atat de tarziu, in al patrulea trimestru al anului (cand au loc si doua dintre cele mai importante zile de reduceri din an – Black Friday si Cyber Monday – care preced sezonul cumparaturilor de Sarbatori).

Leave a reply