Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Etsy.com a avut venituri de 807,2 milioane $ (+11,16%), in Q4 2022

Etsy.com ramane unul dintre jucatorii e-commerce puternici de pe piata, informeaza modernretail.co. Compania si-a anuntat recent rezultatele fiscale din ultimul trimestru al anului 2022 si cifrele sunt mai mari decat se asteptau analistii de specialitate de pe Wall Street. In Q4 2022, Etsy a avut venituri de 807,2 milioane $ (cu 11,16% mai mult fata de Q4 2021, cand totalul era de 717,1 milioane $).

In plus, compania a inregistrat un venit net consolidat de 109,5 milioane $, in perioada octombrie-decembrie 2022. De Sarbatori, vanzarile pe marketplace au fost mai mari cu 7% fata de 2020 si cu 133% fata de 2019.  Fata de trimestrul anterior, numarul de comercianti de pe platforma de tip marketplace a fost mai mic: 7,47 de milioane, fata de 7,52 de milioane (in Q3 2022). In schimb, comparativ cu 2019, numarul de clienti a crescut de doua ori, clientii de sex masculin inregistrand cea mai spectaculoasa crestere (+124%).

„Acum suntem o companie de aproape trei ori mai mare decat eram inainte de pandemie”, a transmis Rachel Glaser (Chief Financial Officer Etsy). Aceste cifre de succes se datoreaza cererii in crestere de produse pentru casa, imbracaminte, bijuterii si accesorii vandute de vanzatorii independenti de pe platforma, dar si faptului ca Etsy si-a extins programul de ad-uri.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply