Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Amazon si Shopify vor sa includa in experienta de shooping AI-ul si ChatGPT

Retailerii si platformele online se inghesuie sa incorporeze inteligenta artificiala (AI) si instrumente ca ChatGPT-ul creat de OpenAI in shopping-ul online, anunta modernretail.co. Companii e-commerce importante (ca Amazon, Shopify, JD.com) exploreaza metode prin care aceste tehnologii emergente pot oferi consumatorilor o experienta de shopping mai personalizata. Mai exact, recomandari de produse care le-ar permite retailerilor sa concureze mai bine cu restul competitorilor de pe piata. Dar ar putea si raspunde la intrebarile consumatorilor sau i-ar putea ajuta in procesul de cumparare.

CEO-ul Amazon a anuntat ca si compania lui lucreaza de mult timp la ceva similar. Iar retailerul de Fashion chinez JD.com a transmis ca va lansa un instrument asemanator. In plus, Shopify a lansat instrumente AI menite sa ajute vanzatorii de pe platforma e-commerce sa isi scrie descrierile de produs.

Miscarea vine pe fondul popularitatii recente a ChatGPT-ului si a includerii tehnologiei de limbaj a acestui instrument AI in Bing – motorul de cautare marca Microsoft. Lansat in noiembrie 2022, ChatGPT e un tool de dialog, al carui format conversational a luat lumea pe sus. Managerii social media se tem ca le va fura painea de la gura, brandurile incep sa il foloseasca pentru a scrie articole de blog, iar redactiile analizeaza cat de bine scrie stiri…Accesul la ChatGPT este gratuit, momentan, dar OpenAI ofera si o versiune de abonament (in valoare de 20 $/luna), care ofera un timp de raspuns mai rapid, plus acces prioritar la noile caracteristici si imbunatatiri din sistem.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply