Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Twitter se va apuca de e-commerce

Ned Segal (CFO Twitter) a particpat recent la conferinta virtuala J.P. Morgan Global Technology, Media and Communications, unde a explicat ca e-commerce-ul va fi din ce in ce mai important pentru compania lui, citim pe cnbc.com. „Ar trebui sa poti da click si sa cumperi ceva, pe Twitter. Apreciem faptul ca oamenii se documenteaza mult pe Twitter, inainte de a cumpara ceva”, a spus Segal.

CFO-ul a explicat ca utilizatorii folosesc aceasta retea sociala pentru a afla ce au de spus expertii apropo de un produs si ca pot lua decizii de achizitie impulsive, de moment, in timpt ce discuta virtual despre evenimente importante, pe Twitter. „Toate acestea sunt oportunitati excelente de a conecta advertiserii existenti si noi cu potentialii clienti, pe Twitter. Deci comertul va fi o parghie importanta pentru noi”, a spus Segal.

In martie, compania confirma ca testeaza tipuri noi de tweet-uri, care vor include butoane de cumparare. Acum, Segal a spus ca reteaua sociala analizeaza cu atentie aceste caracteristici e-commerce, pentru a avea o relatie de calitate cu brandurile care vor utiliza Twitter si pentru a se asigura ca nu pune obstacole intre acestea si clienti. „Vrem ca advertiserii sa vada in Twitter un partener, nu un potential competitor”, a explicat CFO-ul.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply