Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Auchan va livra cumparaturile online prin foodpanda Romania

Auchan Retail Romania anunta, intr-un comunicat de presa, un parteneriat cu foodpanda, pentru comanda online si livrarea rapida a produselor, la domiciliul clientilor. Utilizatorii foodpanda vor putea comanda peste 4.000 de produse comercializate de Auchan, din sectiunea Shops/Magazine a aplicatiei. In prima etapa, serviciul va fi disponibil in Brasov (Auchan Coresi si Auchan Brasov Vest) si Auchan Iasi, urmand sa fie extins la nivel national (in toate orasele din tara in care opereaza cele doua companii) in primul trimestru din 2021.

Flota de livratori foodpanda va livra produsele solicitate in maximum 60 de minute de la plasarea comenzii in aplicatie, iar valoarea minima a unei comenzi este de 50 lei. Intervalul orar in care se pot efectua comenzi va fi similar programului de functionare al hipermarketurilor Auchan, intre orele 10:00 si 21:00.

„Prin acest parteneriat oferim clientilor nostri o noua solutie de a-si face cumparaturile in deplina siguranta si intr-un timp foarte scurt. Venim in intampinarea utilizatorilor foodpanda din Brasov si Iasi cu o gama diversificata de produse atat alimentare, cat si nealimentare, inclusiv cu marcile proprii Auchan si produse de filiera nationala, si ne propunem ca acest serviciu sa devina disponibil in urmatoarele luni si in celelalte judete din tara in care suntem prezenti”, a declarat Laurentiu Furtuna (Director e-commerce si digital Auchan Retail Romania).

„Continuam extinderea parteneriatelor cu retaileri de top din Romania, pentru a le oferi utilizatorilor nostri o experienta completa de cumparaturi si produse din categorii variate, fara sa fie nevoiti sa faca deplasari pentru ele, mai ales in aceasta perioada dificila. Parteneriatul cu Auchan Retail Romania este unul important pentru noi in demersul de consolidare a pozitiei foodpanda in zona de retail. In luna ianuarie, utilizatorii foodpanda din aceste doua orase vor beneficia de livrare gratuita la orice comanda din hipermarketurile Auchan, pentru a-i incuraja sa foloseasca aceasta modalitate de cumparaturi rapida, sigura si la indemana oricui”, a declarat Andreea Petrisor (Managing Director foodpanda Romania).

Auchan.ro ofera, in prezent, 3 optiuni de livrare a comenzilor online: serviciul gratuit Click & Collect (disponibil in toate hipermarketurile Auchan), livrarea la domiciliu la nivel national si serviciul gratuit Auchan Drive (disponibil din noiembrie 2020 in 31 de hipermarketuri din reteaua retailerului).

Leave a reply