Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

eMAG.ro investiteste 90 milioane € intr-un nou centru logistic, pe A1

La kilometrul 19 al autostrazii A1, pe o suprafata de 130.000 m2, eMAG.ro va deschide un nou centru logistic, anunta compania, intr-un comunicat de presa. Investitia va fi una de 90 de milioane €. Lucrarile de constructie incep luna aceasta si se vor incheia in septembrie 2021, urmand ca, pana in iulie 2022, sa fie functionale toate automatizarile si tehnologiile.

„Aceasta investitie este un pas major pentru dezvoltarea din urmatoarea decada, in care anticipam o migrare masiva a oamenilor catre comertul in online si o accelerare a digitalizarii afacerilor. Valoarea produsa cu ajutorul tehnologiei va fi distribuita catre toti cei care contribuie la evolutia eMAG. Astfel,  generam beneficii pentru clienti, pentru antreprenorii digitali din eMAG Marketplace, pentru comunitate si pentru angajati”, transmite Tudor Manea (foto, Director general eMAG).

Investitia va contribui masiv la cresterea productivitatii, ceea ce va conduce la preturi mai bune pentru clienti. Daca pana acum angajatii mergeau sa ia produsele de la raft, acum marfa va ajunge automat la angajat, gratie noii tehnologii (un sistem revolutionar in materie de picking, care va genera o productivitate de 4 ori mai mare). De asemenea, comenzile multiple vor fi comasate intr-un singur colet, ducand la scaderea volumului si a cartonului necesar pentru ambalarea fiecarui produs in parte. Viteza de livrare va creste si ea, pentru ca se va reduce timpul de pregatire a comenzii. In plus, capacitatea mare de stocare a noului depozit va permite cresterea gamei de produse din categorii precum Fashion sau Bunuri de larg consum, Bauturi si Alimente.

In proiectare si constructie s-a avut in vedere grija fata de mediu si comunitate: noul depozit va fi alimentat cu energie verde, prin intermediul a 40.000 m2 de panouri solare, iar pe o suprafata de 100.000 m2 se vor planta copaci. Pentru a stimula si mai mult dezvoltarea zonei aferente acestui proiect logistic, autoritatile locale si centrale analizeaza infiintarea unui parc industrial, atragand astfel noi investitori in zona, alaturi de eMAG.

Comentarii ( 3 )

  1. […] eMAG.ro investiteste 90 milioane € intr-un nou centru logistic, pe A1 – ECOMpedia […]

  2. […] construieste un hub logistic de 130.000 m2 (anuntat in vara lui 2020, odata cu investitia totala de 90 de milioane €). Initiativa confirma angajamentul eMAG de a sustine dezvoltarea zonei, prin investitii […]

  3. […] construieste un hub logistic de 130.000 m2 (anuntat in vara lui 2020, odata cu investitia totala de 90 de milioane €). Initiativa confirma angajamentul eMAG de a sustine dezvoltarea zonei, prin investitii […]

Leave a reply