Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

eMAG.ro creste numarul de produse din oferta Genius, la 4 milioane (de la 280.000)

Membrii eMAG Genius beneficiaza, incepand din aceasta saptamana, de transport gratuit la easybox si posibilitate de retur extins la 60 de zile si pentru ofertele partenerilor selectati din marketplace, anunta retailerul online, intr-un comunicat de presa. In plus, in urmatoarea perioada, gama de produse cu beneficii premium de transport si retur va creste de la 280.000, la 4 milioane. Serviciul premium poate fi testat gratuit timp de 30 de zile accesand aplicatia eMAG sau site-ul retailerului.

Clientii eMAG Genius (din cele 13 orase in care este disponibil serviciul) pot comanda acum de pe marketplace-ul online produse cu livrare gratuita in peste 900 de unitati din reteaua easybox. Produsele incluse in program sunt marcate pe platforma ca „Genius” si vor putea fi identificate utilizand optiunea de filtrare „eMAG Genius: toate produsele”. Pentru cele livrate de eMAG.ro, membrii Genius vor avea in continuare beneficii suplimentare, precum returul instant la easybox sau livrarea a doua zi.

„Asa cum am promis atunci cand am lansat programul eMAG Genius, venim cu beneficii noi. Am ascultat feedback-ul primit de la clienti, care vor sa comande din cat mai multe categorii si astfel am decis sa crestem gama de produse disponibila in program de la sute de mii la milioane. Valoarea beneficiilor oferite de Genius creste foarte mult in urma acestei extinderi de gama, astfel ca acum clientii pot comanda oricat pe perioada abonamentului, din orice categorie de produse, chiar si in fiecare zi”, transmite Andrei Sercanean (foto, Director e-commerce, eMAG.ro).

Leave a reply