Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

eMAG lanseaza pachetomate de livrare in Bucuresti, in noiembrie

Din noiembrie incolo, bucurestenii care comanda pe emag.ro vor putea ridica pachetul dintr-un pachetomat amplasat intr-una dintre benzinariile partenere, anunta profit.ro, citand informatii furnizate de Iulian Stanciu (directorul general al Dante International, companie care administreaza eMAG). Cel mai mare retailer online din Romania se pregateste de lansarea unui lant de automate de livrare in benzinariile din Capitala, care va fi ulterior extins si la nivel national. Printre locatiile unde se vor gasi aceste pachetomate (40, in prima faza) se numara si statiile OMV/Petrom.

Sistemul va fi cel clasic: platesti comanda online, primesti un SMS cand coletul este disponibil, ridici oricand coletul din cutia in care este lasat de curier, la benzinaria aleasa de tine, folosind codul primit in mesajul anterior/scanezi un cod QR pentru a debloca automatul. „Clientii vor putea sa ridice din aceste automate un laptop sau un televizor de dimensiuni mai mici”, transmite Iulian Stanciu. Reteaua va ajunge la 100 de unitati pana la sfarsitul lui 2018, iar anul viitor va fi extinsa in intreaga Romanie. Din planurile eMAG face parte si plata via card bancar direct la automat.

Sursa amintita mai noteaza faptul ca, din prima luna a lui 2019, retailerul se va ocupa singur de livrarea produselor din marketplace-ul propriu, va introduce plata cu cardul prin link de plata (pentru comenzile livrate in showroom, la Posta Romana sau prin curier) si pregateste un serviciu propriu de plata (eMag Pay), pentru comercianti.

Leave a reply