Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

eMAG extinde serviciul Fulfilment by eMAG in Ungaria si Bulgaria

 

Retailerul eMAG anunta, intr-un comunicat de presa, lansarea transfrontaliera a programului Fulfilment by eMAG (FBE) prin care va livra comenzile vanzatorilor din marketplace si in Ungaria si Bulgaria, fara costuri suplimentare, incepand din mai 2023. Astfel antreprenorii romani au posibilitatea de a ajunge mai usor pe cele doua piete vecine si de le pune la dispozitie produsele lor celor peste 9 milioane de clienti eMAG, din cele trei tari. Clientii care primesc produsele livrate din depozitul din Romania inscrise in programul FBE vor primi comanda intr-un singur colet, indiferent ca este plasata de la eMAG sau de la un seller FBE.

Fulfilment by eMAG este un serviciu integrat, care ii degreveaza pe antreprenori de logistica a procesului de vanzare, permitandu-le sa se concentreze pe cresterea afacerii. eMAG preia intregul proces, de la receptie, depozitare, picking, impachetare, livrare, relatii cu clientii sau retur.

„Chiar si in perioade marcate de provocari precum cea pe care o traversam exista solutii de crestere, iar FBE este o astfel de solutie pentru toti antreprenorii aflati in cautarea de noi oportunitati. Prin extinderea programului FBE si dincolo de granitele tarii, le oferim antreprenorilor romani de pe platforma eMAG Marketplace posibilitatea de a ajunge la clientii de pe pietele din Ungaria si Bulgaria mult mai rapid si mai simplu, fara investitii suplimentare in logistica. Venim dupa o perioada in care am investit foarte mult in tehnologie si logistica pentru FBE, astfel incat sa le putem oferi sellerilor o solutie simpla si fara costuri suplimentare de a vinde in afara granitelor. Totodata, raspundem dorintei clientilor de a isi primi comanda intr-o singura livrare, indiferent ca produsele sunt vandute de un seller FBE sau de catre eMAG”, transmite Stejara Pircan (foto, Senior VP eMAG).

Programul FBE face parte dintr-un plan amplu de investitii in logistica si tehnologie, care se ridica la peste 100 de milioane €. In comuna Joita (jud. Giurgiu), eMAG opereaza doua hub-uri logistice, care se intind pe o suprafata totala de 250.000 mp, avand o capacitate de depozitare de 15 milioane de produse. Anul trecut, eMAG a investit 43 de milioane € in tehnologie si roboti de ultima generatie, care permit o capacitate de procesare de 4 ori mai mare a comenzilor. Investitiile in tehnologie pentru FBE s-au ridicat (doar anul trecut) la 3 milioane €.

Numarul de produse incluse in programul FBE a crescut, in ultimul an, cu peste 45%, iar articolele eligibile sunt incluse si in programul Genius, cu livrare rapida si oferte exclusive. Toate comenzile Genius plasate pana la ora 23:00 beneficiaza de livrare a doua zi, iar 95% dintre comenzile Genius sunt ridicate din depozit in aceeasi zi in care a fost plasata comanda. In prezent, ecosistemul eMAG numara 54.000 de comercianti in Romania, Ungaria si Bulgaria (fata de 42.000, anul trecut).

Comentarii ( 2 )

  1. […] ajutorul extinderii transfrontaliere a programului Fulfilment by eMAG (FBE), de anul acesta, sellerii pot livra produsele direct din […]

  2. […] a ofertei de produse in cele doua tari a fost accelerata datorita programului transfrontalier Fulfilment by eMAG (FBE) lansat recent, prin intermediul caruia sellerii pot livra produsele direct din depozitul din Romania, in Ungaria […]

Leave a reply