Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

ECOMpedia – o resursa extraordinara de informatii

In vara lui 2012 am decis sa-mi dezvolt afacerea si sa-mi deschid un magazin de mobila pe online – www.distributiemobila.ro. Am crezut ca va fi usor, avand in vedere logistica de care dispun precum si experienta mea ca vanzator de mobila de peste 12 ani.

Am trecut la treaba – am angajat un programator, am cumparat un calculator bun si intr-o luna am avut un site. Si atat! Comenzile se lasau asteptate, facturile trebuiau achitate si eu nu reauseam sa vand aprope nimic. Eram dezamagit si eram hotarat sa inchid proiectul.

Norocul meu s-a schimbat intr-o zi din decembrie 2012, cand intamplator l-am descoperit pe Liviu Taloi prin intermediul unui clip video pe YouTube. Am ramas surprins sa vad ca problema mea avea o rezolvare si am inceput sa invat.

Am urmarit zeci de clipuri pe YouTube, am scotocit internetul si am gasit ECOMpedia.

ECOMpedia – o resursa extraordinara de informatii si cel mai important, o comunitate de oameni implicati in comertul online dispusi sa ofere consultata si sfaturi Gratuit! Si am folosit-o din plin pentru a face bani !

De peste un an pun intrebari, la care primesc raspunsuri corecte si concrete la problemele mele, si incerc sa-mi dau cu parerea acolo unde experienta mea de importator si engross-ist poate fi de ajutor.

Liviu Taloi este sufletul acestei comunitati extraordinare, ECOMpedia, ce prin resurse proprii a reusit sa aduca la un loc numerosi oameni cu experienta in comertul online, ce in cazul meu au facut diferenta dintr-o afacere falimentara in una profitabila.

In afara de ECOMpedia.ro urmaresc cu acelasi interes si pagina de Facebook a comunitatii, o pagina extrem de dinamica, un izvor de link-uri cu valoare ridicata, atat de necesara mentinerii magazinelor online  la curent cu tot ce se intampla in industrie .

ECOMpedia – este mai mult un site, este cea mai importanta comunitate din comertul online-ul romanesc, unde gasesti informatii, raspunsuri si prieteni noi!

Autor: George Dobritoiu

Distributiemobila.ro
Ergos.ro

Leave a reply