Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Amazon aduce serviciul Prime Now la Paris

prime now

Gigantul online Amazon.com a inchiriat un depozit in al 18-lea arondisment din Paris, iar site-ul francez journaldunet.com scrie ca spatiul va fi dedicat serviciului de livrari Amazon Prime Now, care va fi, astfel, lansat si in Franta. Prime Now e un serviciu disponibil in 25 de orase americane, abonatilor Amazon Prime, prin care acestia beneficiaza de livrare a produselor comandate (inclusiv produse alimentare) intr-o ora, contra sumei de 8 dolari. In plus, Prime Now exista si in Europa:  in Marea Britanie (la Londra, Birmingham, Manchester si Newcastle) si Italia (la Milano).

Oferta Prime Now include produse de larg consum: de igiena persoala, de curatenie, alimente diverse vandute de Amazon in parteneriat cu distribuitori locali. Gigantul originar din Seattle ar urma sa introduca in capitala Frantei si serviciul Amazon Fresh (prin care livreaza in aceeasi zi si dis-de-dimineata alimente proaspete gratuit, la comenzi de peste 35 $), mai scrie sursa amintita.

Leave a reply