Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

E-commerce-ul german se strange la Net&Work

Net&Work

Pe 17 februarie, la Westfalenhalle (Dortmund) va avea loc prima editie a expozitiei si conferintei despre comertul online Net&Work, organizata de asociatia germana de e-commerce Händlerbund, care isi doreste sa ajute retailerii online mici si mijlocii din tara europeana, scrie ecommerce-europe.eu.

In cadrul evenimentului vor exista 5 sectiuni tematice (Online Marketing, Logistica, Marketplace-uri, Plati&Siguranta, Shopsystems), in cadrul carora experti in domeniu vor sustine workshop-uri, oferind solutii la diversele probleme din e-commerce-ul contemporan. In plus, Net&Work va include trei zone cu mese rotunde, unde participantii pot discuta pe larg cu expertii de la fata locului si cu alti retaileri online.

Pretul unui bilet este de 99 € pentru retailerii online retailers si 249 € pentru providerii de servicii (mancarea este inclusa in aceasta suma, iar codul „ecomeurope_network” ofera doritorilor o reducere de 50% a biletelor). Acesta nu este primul eveniment organizat de asociatia germana de e-commerce Händlerbund, dar este cel mai mare: aceasta s-a mai ocupat de evenimentul de networking „Treffpunkt E-Commerce” si seria de conferinte „Training Day”, care a ajuns in diverse orase din Germania, predand cursuri retailerilor online de la fata locului.

Leave a reply