Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

E-commerce-ul german se strange la Net&Work

Net&Work

Pe 17 februarie, la Westfalenhalle (Dortmund) va avea loc prima editie a expozitiei si conferintei despre comertul online Net&Work, organizata de asociatia germana de e-commerce Händlerbund, care isi doreste sa ajute retailerii online mici si mijlocii din tara europeana, scrie ecommerce-europe.eu.

In cadrul evenimentului vor exista 5 sectiuni tematice (Online Marketing, Logistica, Marketplace-uri, Plati&Siguranta, Shopsystems), in cadrul carora experti in domeniu vor sustine workshop-uri, oferind solutii la diversele probleme din e-commerce-ul contemporan. In plus, Net&Work va include trei zone cu mese rotunde, unde participantii pot discuta pe larg cu expertii de la fata locului si cu alti retaileri online.

Pretul unui bilet este de 99 € pentru retailerii online retailers si 249 € pentru providerii de servicii (mancarea este inclusa in aceasta suma, iar codul „ecomeurope_network” ofera doritorilor o reducere de 50% a biletelor). Acesta nu este primul eveniment organizat de asociatia germana de e-commerce Händlerbund, dar este cel mai mare: aceasta s-a mai ocupat de evenimentul de networking „Treffpunkt E-Commerce” si seria de conferinte „Training Day”, care a ajuns in diverse orase din Germania, predand cursuri retailerilor online de la fata locului.

Raspunde la aceasta intrebare