Doreste cineva sa preia un magazin online la cheie cu produse naturiste?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Doreste cineva sa preia un magazin online la cheie cu produse naturiste?

Sunt proprietarul magazinului nutrisa.ro. Acum 3 luni am incercat sa deschid un magazin online cu produse naturiste, am reusit, dar nu am timpul necesar pentru administrarea lui.

Asa ca m-am decis sa il vand unei persoane care are de gand sa inceapa propria afacere sarind peste pasul de creare site, sau unei persoane care are deja un business in domeniu, dar are nevoie de site.

Daca sunteti interesati astept mesajele voastre pe contact@nutrisa.ro

Multumesc!

Deschis 0
Anunturi / Oferte Business Blejan90 7 ani 1 raspuns 1869 vizualizari 0

raspuns ( 1 )

 1. Sinteza la raspunsurile de pe facebook:
  1. Cam trebuie sa aiba buget, zic. sa te pui dupa atatia ani cu magazine gen vegis, dacia plant si alte magazine dedicate ale unor branduri… e nevoie de resurse serioase. parerea mea

  2. Referitor la ” te axezi pe o nisa si mai ingusta pe care concurenta inca n-o exploateaza” : corect: acea nisa fiind? cam toate au categoriile de baza: produse naturiste romanesti/tratamente naturiste romanesti/remedii naturiste romanesti + combinatiile cu “naturale””bio” . idem germane, chinezesti… inca sunt parte a unui proiect nefinalizat datorita volumului de munca si cam cunosc expresiile targetate.

  3. Raspuns la “De exemplu vinzi doar sapun bio, de 500 de feluri.”.
  Din start pot sa iti spun ca sapun bio si in general detergentii bio sunt fie subcategorii la magazinele naturiste amintite, fie subcategorii la magazinele nisate pe produse bio, unde intra si detergenti, haine, alimente si tot felul de bucurii.

  E totusi 2016. Nu zic ca nu poti depasi magazinele consacrate (dpv seo, am clienti pe diverse nise ce depasesc magazinele mari “cu de toate”). Zic doar ca e nevoie de resurse serioase la inceput.

Lasă un răspuns

Browse