Doresc sa realizez un magazin online pe platforma Magento cu plata lunara

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Salutare,

Doresc crearea unui magazin online pe platforma Magento si as dori niste pareri. Pana acum am gasit doua variante interesante, tinand cont ca doresc sa platesc lunar. Mi s-au parut interesante ofertele de la Spiral Advertising  si de la Blugento

Cei de la Spiral Advertising au oferte mai bune si hosting-ul este pe infrastructura lor ceea ce ma face sa inteleg ca oricand pot upgrada si imi pot oferi suportul pe hosting iar cei de la Blugento au inchiriat prin Amazon. Ce ma sfatuiti? Magazinul va avea peste 20.000 de produse cu multe feed-uri active pe site. In cazul acesta un server dedicat ma avantajeaza. Astept parerile voastre si daca cineva a mai folosit serviciile lor.

 

 

Deschis 0
Alegerea platformei Realizare magazin online raduvalentin 4 ani 4 raspuns 1526 vizualizari 0

Răspunsuri ( 4 )

  1. Buna ziua ,
    poti cere o oferta si de la https://www.rugnis.ro/ , colaborez de ceva timp si este ok .

  2. Nu pot decat sa ma amuz de astfel de “antreprenori”. Nu ai produse proprii, nu ai bani de magazin online, nu ai probabil nici buget de marketing si vrei sa intri pe o piata extrem de concurentiala. Un magazin online care sa suporte ceea ce iti doresti tu costa probabil cateva mii de euro, iar gazduirea care sa sustina un astfel de magazin pe Maagento va fi probabil pe la 200 de euro pe luna cu suport si backup incluse. Mult succes, o sa ai nevoie.

  3. vezi si la https://www.contentspeed.ro/ si ei au tot felul de planuri pt ecom

  4. Salut, parerea mea este sa te gandesti foarte bine daca doresti un site cu abonamente lunar, si sa citesti foarte bine termenii si conditiile. Deoarece acel site nu va fi niciodata al tau, de xemplu daca doresti sa nu mai fie cu abonament si sa il muti pe un alt server nu o sa poti. Si pe langa asta daca o sa ai nevoie de filtre noi sau fuctionalitati noi pretul o sa fie destul de mare pe lnag abonament. Vorbesc din surse sigure, cel putin cei de la Blugento asa fac.
    Ps: nu te grabi sa iei o decizie, analizeaza foarte bine beneficiile si dezavantajele unui astfel de site.

Lasă un răspuns

Browse