Doresc realizarea unui magazin online dar nu ma pot decide

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua.

Sun un profan in acest domeniu dar, doresc SA INCERC realizarea unui magazin online pe o varianta inchiriata “magazin la cheie”. Am gasit urmatoarele doua platforme ce imi convin din punct de vedere financiar, le-am studiat atat cat m-am priceput dar nu nu reusesc sa discern in cunostinta de cauza, nu stiu ce sa aleg. Aceste doua oportunitati sunt http://www.romagazine.ro/ din (RO) cu hosting in Olanda si http://shop.unas.eu/ro/ din (HU) cu hosting in Ungaria.

Daca cineva are timp sa-si “arunce” o privire catre aceste doua oportunitati si sa-mi dea un sfat ii voi ramane indatorat. Specific, ca doresc un sfat STRICT la aceste doua platforme mai sus mentionate.

Va multumesc.

Deschis 0
Alegerea platformei Nicolae Laurentiu 10 ani 6 raspuns 2108 vizualizari 0

Răspunsuri ( 6 )

 1. Va multumesc pentru raspuns dar, imi doream asa cum am specificat in intrebare un raspuns strict asupra celor doua platforme. Nici-un alt exemplu nu ma intereseaza deoarece cunosc si alte oportunitati de platforme de magazin incepand de la shopmania si putem continua….cu n exemple. Nu doresc ca raspunsurile care eu le astept la intrebare mea sa inceapa si sa se termine cu alte si alte exemple.

 2. M-am uitat si amandoua platformele au probleme cu TRUST-ul.. datele de contact sunt subtirele, la amandoua, nu se dau date de contact complete ca si cum le-ar fi frica sa se arate in public. Avem ce-i drept ceva telefoane si emailuri. Insa e departe de ce ar trebui sa contina o pagina de contact conform bunelor practici.

  Cea din afara (unas) chiar se straduie sa nu te lase sa comunici cu ea.. insa pare mai profi.

  Ambele platforme, din exemplele puse la dispozitie au probleme mari de usability la nivelul anului 2013, design-urile si layout-urile sunt din 1980′ toamna. Sigur asta nu garanteaza vanzari extraordinare, insa e un punct de plecare.

  M-am uitat si la specificatii, nu pot sa spun ca ma incanta vreuna mai mult sau mai putin, sunt clasice. Daca nu vrei altceva poti face teste, sa faci 2 magazine, sa vezi care iti merge mai bine. Insa eu nu as da banii la niciuna din aceste 2 platforme. Nu pentru ca sunt scumpe, ci pentru ca nu am cum sa-mi fac magazinul asa cum stiu eu ca trebuie, si pentru ca nu am ce caracteristici vreau eu.

  As alege poate cea care mi-ar raspunde la un telefon fix, apoi m-as duce sa le vizitez fizic, sa cunosc oamenii din spate, si apoi m-as hotari cui sa dau banii. Stabileste o intalnire cu ei, cu amandoi. Si decide pe baza simpatiei si empatiei.

 3. Din pacate cererea ta pare un pic spam. Adica de ce “strict”?
  Nu vrei o solutie mia buna?
  Iti recomand o platforma: Opencart sau Magento, in functie de marimea magazinului tau.
  Daca ai nevoie, te pot ajuta cu realziarea magazinului online pe Opencart.

 4. Salut.
  Eu o sa-ti recomand doua variante de magazine.
  1. Magazine pe http://biz.shopmania.ro/
  2. Magazine pe http://www.eshop-rapid.ro/ (sunt de cca. 3…4 ori mai ieftini si sunt la fel de buni ca shopmania)
  Iti spun ca am avut un magazinel pe shopmania si acum m-am mutat pe eshop-rapid. Sunt la fel de buni din toate punctele de vedere si mai ieftini!
  Acum astept sa ma contrazica cineva daca este sau nu asa…

  Multa bafta!

 5. Multumesc de raspuns. Sunt cele mai ok.

 6. Hola!
  Sunt noua pe aici si nu stiu cum se preocedeaza. Cum am o sora in Anglia cu un business de haine si incaltamine sport mi-am spus sa incerc sa-mi fac un magazin online. Cum nu ma pricep (am doar niste cunostiinte limitate) in acest domeniu mi-am spus sa inchiriez un magazin lunar/anual. De inchiriat te duce la 1740lei (shopmania) iar pe la altii de cumparat sub 1000 euro + TVA nici nu discuta cu tine. Am tot cautat pana cand am ajuns la aceasta oferta de magazin http://www.costidesign.ro/realizare-magazin-online.html ce are o grafica moderna, cu multiple functii, si cu un panou de administrare foarte bine structurat . Totul la doar 200 euro/licenta pe viata! Poate ca esti interesat de asa ceva, poate ca o sa-ti placa.
  Daca nu am postat bine aici raspunsul care totodata poate fi luat si ca o intrebare referitor la aceast magazin,in ideea daca este sau nu ok. va rog sa nu va suparati.

Lasă un răspuns

Browse