Doresc colaborare pe partea de SEO

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua!

Ma intereseaza sa colaborez cu o persoana serioasa si fara pretentii financiare nefondate pentru optimizare SEO . Doresc colaborare pe termen lung. As dori ca persoana sa fie din Bucuresti pentru o colaborare si intelegere mult mai buna a activitatiilor. M-as bucura ca aceeasi persoana sa se poata ocupa si cu introducerea produselor pe site. In functie de veniturile provenite din site, comisioanele vor fi in concordanta!

Multumesc !

Deschis 0
Anunturi / Oferte Marketing SEO Velter 8 ani 6 raspuns 2074 vizualizari 0

Răspunsuri ( 6 )

 1. Întrebare directă: ce buget ai?

  Dacă vrei să plătești pe cineva cu 500-1500 de lei, nu vei obține SEO, ci management de conținut – în cel mai bun caz, un management corect de conținut, în cel mai rău caz, timp și bani aruncați.

  Ai nevoie de o firmă care să facă asta sau de un specialist independent, pe care să-l plătești la oră, care să facă un audit inițial (nu din cele automate, acelea nu sunt audituri SEO!) și o strategie, care să evalueze rezultatele și care să se poată adapta din mers. Acest gen de servicii sunt scumpe, dar costurile sunt cât se poate de justificate.

  Succes!

 2. V-as putea fi de ajutor, doar ca nu sunt din bucuresti. Daca exista interes, lasati-mi un pm(office[at]fastonline.ro)

 3. Buna ziua,

  Va rugam sa ne trimiteti mai multe detalii pe adresa de email office@activ-it.ro si putem stabili o intalnire.

  O seara placuta.

  0
  2016-03-01T13:56:43+02:00

  La adresa de email: officeuniversales@gmail.com. Multumesc anticipat!

  0
  2016-03-01T14:05:58+02:00

  Multumesc pentru informatie. Am intrebare: de administrarea site-ului va ocupati personal (introducere de produse, importuri de feed-uri ) sau colaborati cu vreo persoana/agentie?

  0
  2016-05-19T22:18:14+03:00

  Hmm…de curiozitate ti-am verificat cuvintele cheie din meta, surpriza surpriza nu figurezi. Si ce-i cu site-ul ala la seoagency de zici ca e facut cu piciorul?

Lasă un răspuns

Browse