Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Doraly si-a lansat marketplace cu preturi variabile

doraly.roExpo Market Doraly se extinde online, odata cu lansarea unui marketplace cu vanzare en-gros si en-detail, in care investitia initiala a fost de peste 1 milion €: doraly.ro, anunta agora.ro. Site-ul are preturi variabile pentru produsele comercializate, in functie de cantitatea cumparata (bucata, set, bax, en-gros). Magazinul online include momentan comerciantii din parcul din Afumati (550 la numar, care vand aici aproximativ 550.000 de produse), iar pana la sfarsitul anului vor fi listate peste 100.000 de produse, deoarece pe doraly.ro se vor incarca lunar 10.000 de produse noi.

„Lansarea doraly.ro vine ca un pas firesc in implementarea strategiei noastre de vanzari multichannel, care ofera posibilitatea celor care cumpara online sa vada efectiv produsele in spatiile noastre comerciale. Incercam insa sa le aducem mai aproape de cei care au nevoie de ele, astfel incat consumatorii au acum avantajul de a comanda din confortul de acasa o gama variata de produse, care se actualizeaza continuu, la preturi foarte avantajoase, adaptate optiunii lor de cumparare. In plus, platesc o singura taxa de transport si au acces la asistenta prin echipa noastra de client-service”, a transmis Alexandru Rusu (CEO Doraly Marketplace).

Costul de transport este unic, 15 lei pentru primul kilogram, indiferent de numarul comerciantilor de la care faci comanda si localitatea de livrare. Orice kilogram aditional te costa 1 leu. De comenzi se ocupa 20 de angajati, colectarea de la furnizori, impachetarea si livrarea intr-o singura expediere facandu-se in decurs de 48 – 72 de ore de la confirmarea comenzii. Comenzile en-gros sunt livrate prin servicii de transport cargo.

Leave a reply