De vanzare magazine tigari electronice functionale, live, printre cele mai vechi.

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Dragi colegi din mediul online,
Din lipsa de timp sunt nevoit sa vand business-ul online cu tigari electronice. Este vorba de mai multe site-uri create pentru acest business, doua magazine online, printre primele lansate in aceasta piata: tigaraelectronica-nr1.ro si vipercig.ro (platforme cs-cart licentiate). De asemenea, la pachet vine si un forum pentru tigari electronice pe wordpress, care genereaza lead-uri si este intretinut la zi. (peste 1000 de vizite pe zi)
Business-ul se vinde impreuna cu tot know-how-ul necesar dezvoltarii, cu furnizori, cu baza de date de clienti (aprox 10.000 de clienti ce pot fi retargetati), cu aplicatii de gestiune stoc si facturare, online.
Un alt mare plus, Vipercig este furnizor eMAG pentru tigari electronice, nu vendor ci furnizor. eMAG „trage” de mine sa ii cresc diversitatea produselor.
Eu nu mai am timp sa ma ocup de el, fiind implicat in multe proiecte de online si m-as bucura sa vad ca nu va muri.

Astept oferte de la cei interesati sau alte intrebari la subiect pe comenzi@vipercig.ro. Mai am si alte surprize in pachet pentru cei interesati.
Voi raspunde exclusiv pe mail persoanelor interesate! La o intalnire face-to-face, pot sa arat toate cifrele/datele, de la „inceputuri” pana in prezent.

Pret de pornire pentru tot business-ul: 10.000 euro.

Contact: Ovidiu – comenzi@vipercig.ro
Locatie: Bucuresti

0
Anunturi / Oferte Business Ovidiu Joita 6 ani 0 raspuns 1228 vizualizari 0

Lasă un răspuns

Browse