De vânzare – afacere în domeniul materialelor promoționale

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua,

Salut cu respect întrega comunitate de pe Ecompedia. Postez aici anunțul de vânzare pentru o afacere din nișa produselor promoționale.

DrTees este un concept unic pe piața din România. Realizează produse textile comprimate în diverse forme pentru evenimente. Se adresează cu precădere clienților B2B aflați în industria de publicitate sau companiilor mari ce organizează evenimente (conferințe, infotripuri, cadouri pentru sărbători legale).

Afacerea are o componentă online, dar nu se vinde doar site-ul. Site-ul vine la pachet cu întreaga linie de producție + o bază de date cuprinzând foști și potențiali clienți + know-how din partea proprietarului actual în perioada de tranziție.

Echipamentele sunt în București și pot fi văzute oricând, cu programare în prealabil. Pentru cei care dețin o echipă serioasă de vânzări, afacerea are mare potențial, mai ales în lunile de la sfârșitul anului. Marjele de profit sunt generoase, iar până acum comenzile au fost de cele mai multe ori de volum (mii / zeci de mii de bucăți produse la o singură comandă).

Motivele vânzării țin de schimbarea priorităților personale ale proprietarului și mutarea acestuia într-o altă țară. Puteți vedea mai multe detalii în prezentarea aflată la această adresă – http://s.go.ro/bsb1js56

Vă stau la dispoziție cu interes în secțiunea de comentarii pentru alte întrebări, sau prin intermediul e-mailului / telefonului:

E-mail: office@drtees.ro
Telefon: 0773.961.725

0
Anunturi / Oferte Business Ovidiu 7 ani 0 raspuns 1050 vizualizari 0

Lasă un răspuns

Browse