Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Cyber Week: peste 50% dintre vanzarile online au avut loc pe mobil, in SUA

Peste jumatate dintre consumatorii americani au profitat de sezonul reducerilor de sarbatori, pentru a cumpara ceva pe un dispozitiv mobil, anunta modernretail.co. Datele colectate anul acesta, in timpul Cyber Week (23-27 noiembrie), indica faptul ca shopping-ul mobil a depasit, in mod oficial, vanzarile online pe desktop.

Consumatorii americani au stabilit un nou record, de Cyber Monday 2023 (27 noiembrie): 12,4 miliarde $ dati pe cumparaturi e-commerce (+9,6% YoY). Asta la scurt timp dupa ce, de Black Friday (24 noiembrie), in State s-au cheltuit pe Internet 9,8 miliarde $ (+7,5% YoY). Adobe Analytics transmite ca, in timpul Cyber Week, in jur de 51,8% din cumparaturile online au fost unele facute pe dispozitive mobile (fata de 49,9%, in aceeasi perioada din 2022, sau 46% – in 2021). In cazul a numeroase branduri online DTC – ca Apothekary sau Kendra Scott – majoritatea vanzarilor din timpul Cyber Week au venit de pe astfel de dispozitive. De Ziua Recunostintei (23 noiembrie), 59% din sumele cheltuite online au venit de pe mobil, un procent record, mai mare ca cel din 2022 (55%).

Datele indica faptul ca americanii sunt din ce in ce mai obisnuiti cu achizitiile e-commerce de pe telefon, gratie efectului pandemiei COVID-19. In paralel, brandurile isi optimizeaza mai bine website-urile, descopera mai multe modalitati de a se conecta cu vizitatorii si de a le vinde produsele lor si dezvolta strategii de marketing special pentru aceasta perioada.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply