Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Cyber Monday 2019, ziua de shopping nr. 1 din istoria Amazon

Cyber Monday 2019 (care a incheiat weekend-ul de reduceri 30 noiembrie – 2 decembrie) a insemnat, pe Amazon, ziua nr. 1 in topul vanzarilor globale, din istorie. Compania nu a dezvaluit cifrele exacte (nu o face foarte des), dar a transmis presei ca oamenii au comandat „sute de milioane de produse” in aceasta perioada de reduceri, informeaza edition.cnn.com. De cativa ani incoace, Cyber Monday depaseste recordurile Amazon detinute de Black Friday si Prime Day.

Cele mai de succes categorii de produse au fost: jucariile, produsele pentru casa, imbracamintea si produsele de ingrijire personala. Asta in timp ce, in fata apartmentului new yorkez al lui Jeff Bezos (CEO-ul Amazon) a avut loc un protest restrains legat de conditiile de lucru din fabricile companiei.

Adobe Analytics estimeaza ca, de Cyber Monday 2019, in SUA s-au vandut online produse in valoare de 9,4 miliarde $ (cu aproape 20% mai mult fata de 2018) – ceea ce transforma ziua de 2 decembrie 2019 si in ziua nr. 1 de shopping din istoria Statelor Unite! Din aceste 9,4 miliarde, 3,1 miliarde $ s-au chetuit pe smartphone-uri, in crestere cu 46% YoY. Comparativ, de Black Friday 2019, s-au cheltuit online 7,4 miliarde $ (conform datelor Adobe), in timp ce vanzarile din magazinele fizice, traditionale, au scazut cu 6,2% YoY (conform datelor ShopperTrak).

Comentariu ( 1 )

  1. […] cea mai mare zi de cumparaturi online din istorie, in SUA, dupa Cyber Monday 2019 (care a fost si ziua de shopping nr. 1 din istoria Amazon), cu un total estimat de 9,4 miliarde $ cheltuiti pe Internet. Ramane de vazut daca Cyber Monday […]

Leave a reply