Curs de Google Adwords in Bucuresti?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Salutare!

Caut un curs de Google Adwords în București. Aveți recomandări?

Mulțumesc.

 

Rezolvat 0
PPC & Adwords Bogdan Berceanu 7 ani 5 raspuns 3552 vizualizari 0

Răspunsuri ( 5 )

 1. Buna Bogdan,
  Un curs foarte bun pe care l-am urmat cu foarte mare drag si din care am avut foarte multe de invatat a fost cel sustinut de Laboratorul de Online, in toata tara, inclusiv Bucuresti(vin de cateva ori pe an in Bucuresti).
  Te invata cum sa faci analiza potentialilor clienti si a concurentei, crearea campaniilor AdWords, inclusiv cele de display, pana la chestii foarte avansate cum ar fi remarketing, analiza ampla a rezultatelor campaniei si optimizari. Bonus, la sfarsitul cursului, am primit un cupon de la google in valoare de 200 lei pe care sa il cheltuiesc in capaniile de AdWords. Tin sa specific ca este un curs de nivel mediu spre avansat. Multa bafta!

 2. Eu am creat/optimizat o campanie timp de 5 zile. Tot procesul a fost înregistrat într-un curs video cu explicații. Daca crezi ca acest tip de studiere, după un exemplu real, ți se potrivește, te pot ajuta.

 3. Eu zic sa te uiti si la DallesGO au acolo ceva cursuri de Marketing Online si Adwords cred.

  Cel mai bun răspuns
 4. Recomand cursurile lui Ciprian Susanu, pe noi ne-au ajutat foarte mult! Sunt live si poti pune intrebari, se lucreaza si pe stil workshop.
  https://www.formula4.ro/module/strategie-marketing-online/curs-strategie-google-ads/

  Are cursuri pe Fb, Google Ads, analytics, strategie, le poti vedea pe site si daca iei un pachet e si mai avantajos bineinteles. Cheers!

Lasă un răspuns

Browse