Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Curierul nordic PostNord are parteneriat cu Alibaba

postnord-alibaba

Servicul de curierat PostNord (care opereaza in Danemarca si Suedia) a incheiat un parteneriat cu Alibaba Group, pentru a asigura livrarea de produse nordice in China prin intermediul curierilor lor, anunta ecommercenews.eu. Conform intelegerii, compania europeana va putea infiinta o platforma nordica pe portalul de cumparaturi Tmall Global (care tine de Alibaba Group).

China are in jur de 350 de milioane de consumatori care fac cumparaturi online, iar Alibaba Group este cel mai mare jucator din piata de e-commerce. Prin urmare suntem incantati de aceasta colaborare, care ne permite sa ajutam companiile daneze si nordice sa isi vanda produsele in China, noi ocupandu-ne de livrare”, a explicat Peter Kjær Jensen, Head of Business area Logistics la PostNord. Ce castiga Alibaba? Accesul la produse internationale de calitate pentru conationalii lor.

Alibaba nu e la prima colaborare de acest fel: incearca sa obtina un rezultat similar in Australia si Marea Britanie si a facut un partenriat cu cateva brand-uri din Olanda. Aparut in 2009, serviciul de curierat PostNord a livrat – in 2014 – 5,3 miliarde de scrisori si 120 de milioane de pachete in regiunea in care opereaza. Si are experienta in domeniul parteneriatelor chinezesti: de ani de zile lucreaza alaturi de China Post pe portalul Ule.com (care permite anumitor retailer danezi sa intre pe piata online chineza).

Leave a reply