Cum trebuie inteles intreg procesul de SEO?
RaporteazaIntrebare
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.
Răspunsuri ( 2 )
Din punctul meu de vedere intreg procesul de SEO trebuie inteles ca este unul pe termen lung, iar rezultatele in SERPS si un ROI se vad dupa cateva luni, aici depinde mult si de nisa in care esti, mai exact de numarul de concurenti.
In majoritate niselor traficul organic din motoarele de cautare genereaza cea mai mare rate de conversie la un cost minim.
SEO si marketingul prin continut aduc benificii importante si in zona de brand. Cand vorbim de SEO pentru un magazin online trebuie sa stim ca aici este foarte important continutul, descrierile comerciale si tehnice ale produselor, punere a evidenta a paginilor pentru care de doreste o pozitionare buna, utilizarea filtrelor nofollow, utilizarea tag-ului canonical, evitarea continutului duplicat.
Backlink-urile reprezinta un factor extrem de important pentru buna pozitionare a magazinului tau, fapt pentru care trebuie evitate ofertele cu inscrieri in directoare la preturi minime, astfel poti evita si penalizarile noilor algoritmi de la Google.
Mai trebuie precizat ca o pozitie buna in Google nu poate asigura neaparat un numar mare de vanzari, pentru asta conteaza sa ai un numar mare de produse in site, disponibilitatea acestora in stoc, preturi accesibile, iar site-ul sa fie bine optimizat din punct de vedere al uzabilitatii.
Cand te-ai hotarat sa pornesti o campanie SEO pentru magazinu tau online cere un audit si o strategie care ti se potriveste inainte de a cere un pret, astfel te poti asigura ca cei care se ocupa de aceste servicii pentru tine sunt chiar inteleg acest fenomen.
Și ar mai fi ceva – SEO nu este un proces mecanicist. Sigur, sunt diverse tehnici care pot fi aplicate, dar dincolo de cunoașterea și aplicarea corectă a tehnicilor mai e nevoie și de creativitate, de abilitatea de a folosi și integra creativ și nu în ultimul rând lizibil, cuvintele și expresiile cheie.
Nu de puține ori am găsit site-uri cu rezultate minunate în Google, dar care erau imposibil de citit.