Cum promovam o afacere stomatologica cu prezenta online?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Care este cea mai potrivita metoda de promovare a unei clinici stomatologice in afara de adwords si un seo bine facut? Serviciile de afliliere functioneaza pe aceasta nisa?
Multumesc si astept cu deosebit interes un raspuns. Ar fi interesant sa generati si astfel de topics. Este un domeniu interesant de analizat, mai ales ca nu exista statistici care sa reflecte cum anume aleg oamenii pe internet o anume clinica stomatologica, in functie de ce fac aceasta alegere… samd.

Multumesc din nou

Deschis 0
Marketing Online Mihail Calin Roman 8 ani 4 raspuns 1593 vizualizari 0

Răspunsuri ( 4 )

 1. Salut!
  Intr-adevar cele doua metode de promovare sunt de baza pentru o astfel de nisa.

  In ceea ce priveste sistemul de afiliere nu vreau sa imi dau cu parerea pentru ca nu am lucrat.

  Pe partea de retele sociale, poti sa mergi si cu Facebook. Nu ma refer la Facebook Ads, ci la cresterea unei comunitati pe pagina publica a clinicii.
  Prezentarea unor informatii de tipul “tips & tricks” ar putea sa atrage foarte multi oameni, mai ales daca luam in calcul gradul de raspandire al problemelor dentare.

 2. Facebook cu targetare geografica si/sau varsta, sex etc, poze cu dinti f albi, marturii clienti, etc.

 3. Before and after poze, videouri cu studii de caz, email, canal video pe youtube, credentials pe site, instagram, facebook si ai grija la preturi pentru servicii. Un pret prea mic iti poate face mult rau la anumite tipuri de servicii.

 4. Pentru promovarea unei clinici stomatologice recomand cu tarie Facebook Ads si o pagina cat mai adecvata: cu multe postari must have si informatii utile.
  Email marketing-ul si afilierea nu stiu cat de bine merg. Cert este ca potentialii clienti stau pe Facebook.
  Sa vedem dincolo de nume: o clinica stomatologica este oarecum legata de estetica. Asadar estetica isi are locul pe Facebook.
  Il alta ordine de idei website-ul trebuie sa aiba Google search right side information box, neaparat.

Lasă un răspuns

Browse