Cum pot trimite o campanie pe SMS de pe telefonul firmei

Intrebare

Avem un abonament cu numar nelimitat de trimitere SMS nationale.Voi incerca sa imi fac campaniile pe SMS si sa le trimt de pe numarul nostru. Exista un soft pentru windows care legat la numarul de telefon sa imi trimita un SMS la toata baza de date , sau o aplicatie pentru IOS care sa ma ajute sa trimit sms la multe numere odata, fara sa le scriu in telefon unu, cate unu.
multumesc

Topic deschis 0
Marketing offline & BTL Solutii software conexe Dorin D 5 ani 4 raspunsuri 381 vizualizari Junior 0

Raspunsuri ( 4 )

  1. Contractul cu operatorul de telefonie interzice trimiterea de SMS_uri de marketing de catre utiliztori folosind un abonament standard. Pentru trimiterea de SMS-uri exista servicii specializate (la operatori sau la altii).

    PS. E valabil si pentru email.

  2. multumesc de informatie, vodafone are un serviciu sms sender gratis pt abonamentele business red, cu sms nelimitate, o aplicatie din care se pot trimite campanii sms foarte usor.tre sa avem grija sa nu stresam clientii

  3. Eu zic ca daca trimiti SMS-uri pentru compania ta de pe abonamentul companiei catre potentialii clienti nu incalci termenii si conditiile de mai sus in sensu ca atat compania cat si potentialul client sunt utilizatori finali. Problema apare cand vinzi aceste servicii catre terti, adica oferi campanii SMS pentru alte companii. Atunci cel care trimite SMS-urile nu mai este utilizator final, acesta fiind cel care a cumparat campania SMS. Din ceea ce am vazut exista mai multe companii care trimit SMS-uri de pe numere private si continua sa faca acest lucru ceea ce inseamna ca nu prea se sesizeaza operatorii.

  4. Este cam veche postarea insa exista posibilitatea de a transmite sms-uri in masa utilizand telefoanele personale.
    Cei de la xfactorapp.com au un modul prin care poti crea si administra liste de nr de telefon, poti initia campanii, poti trimite mesajele prin mai multe dispozitive astfel incat sa se transmita cat mai putine mesaje printr-un telefon.
    In plus pot fi monitorizate intrarile pe website din campania de sms, event-uri si conversii in google analytics, rapoarte si statistici, etc.

Raspunde la aceasta intrebare

Trebuie sa te conectezi pentru a putea raspunde.