Cum pot trimite o campanie pe SMS de pe telefonul firmei

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Avem un abonament cu numar nelimitat de trimitere SMS nationale.Voi incerca sa imi fac campaniile pe SMS si sa le trimt de pe numarul nostru. Exista un soft pentru windows care legat la numarul de telefon sa imi trimita un SMS la toata baza de date , sau o aplicatie pentru IOS care sa ma ajute sa trimit sms la multe numere odata, fara sa le scriu in telefon unu, cate unu.
multumesc

Deschis 1
Marketing offline & BTL Solutii software conexe Dorin D 7 ani 7 raspuns 3694 vizualizari 0

Răspunsuri ( 7 )

 1. Contractul cu operatorul de telefonie interzice trimiterea de SMS_uri de marketing de catre utiliztori folosind un abonament standard. Pentru trimiterea de SMS-uri exista servicii specializate (la operatori sau la altii).

  PS. E valabil si pentru email.

 2. multumesc de informatie, vodafone are un serviciu sms sender gratis pt abonamentele business red, cu sms nelimitate, o aplicatie din care se pot trimite campanii sms foarte usor.tre sa avem grija sa nu stresam clientii

 3. Eu zic ca daca trimiti SMS-uri pentru compania ta de pe abonamentul companiei catre potentialii clienti nu incalci termenii si conditiile de mai sus in sensu ca atat compania cat si potentialul client sunt utilizatori finali. Problema apare cand vinzi aceste servicii catre terti, adica oferi campanii SMS pentru alte companii. Atunci cel care trimite SMS-urile nu mai este utilizator final, acesta fiind cel care a cumparat campania SMS. Din ceea ce am vazut exista mai multe companii care trimit SMS-uri de pe numere private si continua sa faca acest lucru ceea ce inseamna ca nu prea se sesizeaza operatorii.

 4. Este cam veche postarea insa exista posibilitatea de a transmite sms-uri in masa utilizand telefoanele personale.
  Cei de la xfactorapp.com au un modul prin care poti crea si administra liste de nr de telefon, poti initia campanii, poti trimite mesajele prin mai multe dispozitive astfel incat sa se transmita cat mai putine mesaje printr-un telefon.
  In plus pot fi monitorizate intrarile pe website din campania de sms, event-uri si conversii in google analytics, rapoarte si statistici, etc.

 5. Buna!

  Pentru trimiterea de SMS-uri in masa va recomand Robo-sms.com. Este un soft specializat in trimiterea de campanii de sms ce poate fi folosit si de catre persoanele fizice dar si de catre companii, in mod deosebit pentru cei din urma, avantajul fiind ca se poate folosi API gratuit. Puteti trimite pana la 12.000 SMS-uri pe luna si in functie de pachet pretul ajunge la 0.0020 EU/SMS. Nu esti legat de abonament lunar sau alte taxe. Se poate folosi pentru orice domeniu : banci, asigurari, transport, curierat, notificari, alerte etc. Se pot programa campanii din timp, clientii pot raspunde mesajelor si se poate crea si o sectiune de chat individual. Campaniile se pot urmari in timp real, se pot crea liste specifice iar rata de trimitere este de 1 sms/3 secunde. Se pot conecta 3 dispozitive si atunci veti avea 3 sms/3 secunde. Succes!

 6. Transmiterea de SMS BULK de pe cartele SIM (cu numar de telefon normal) nu este permisa, incalcand legislatia in vigoare (inclusiv codul de conduita stabilit de ANCOM) si contractele / TCG cu operatorii de telefonie mobila. Pentru transmiterea de SMS BULK este necesar sa luati legatura cu un furnizor de servicii SMS, precum smslink.ro sau altii. Acestia transmit SMS-uri utilizand numere scurte, asa cum prevede legislatia.

 7. Eu pot sa vand o aplicatie pe care o pui pe telefon si poti lua licenta ori o singura data ori lunar cu mai multe posibilitati, este special facuta sa nu blocheze reteaua de telefonie, progamezi ora de start, lista de clienti se face in. csv, poti sa selectezi sa plece dupa o cartela un prefix si de pe alta alt prefix, timpul intre mesaje este intre niste linite stabilite de tine. etc ofera suport in engleza

Lasă un răspuns