Cum pot sa cresc AUTORITATEA [DA] a unui domeniu web?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Cum pot creste autoritatea unui domeniu web? De ce este nevoie si cat timp ca sa se vada crestere in autoritatea domeniului respectiv?

Deschis 0
Elemene de securitate web SEO Antena24.ro 5 ani 6 raspuns 1969 vizualizari 0

Răspunsuri ( 6 )

 1. Salutare,

  Daca te referi la DA-ul masurat de cei de la MOZ.com el functioneaza in mare parte pe baza de backlinkuri dar si alte mici chitibuse. Cu cat ai mai multe trimiteri catre site-ul tau de la site-uri cu SPAM score mic cu atat DA-ul creste mai mult.
  Poti sa citesti mai multe despre acest subiect direct de la sursa: https://moz.com/learn/seo/domain-authority

  Modificarile de DA se vad uneori saptamanal, alteori lunar, alteori o data la 2-3 luni, depinde de strategia ta de SEO.

  Multa bafta.

  1
  2019-06-08T19:49:00+03:00

  Salut,

  #1 Ai nevoie de linkuri

  #2 Durează până boții MOZ reindexează site-urile care îți dau ție linkurile de la punctul 1. Probabil ceva de ordinul săptămânilor.

  Vezi însă:
  Moz Domain Authority Update Will Devalue Link Sellers – Search Engine Journal https://www.searchenginejournal.com/moz-domain-authority-update/291843/
  „Moz announced a significant update to their Domain Authority metric that will improve its ability to catch link sellers and other spammers. ”

  Vezi că dacă vrei să cumperi linkuri pentru DA de la Moz, cei de la Moz au algoritmi puși în funcție special pentru a evita asta.

  1
  2019-07-18T19:32:22+03:00

  creaza prorpiile subdomenii pe domenii puternice gen behance, tumbrl etc trimite linkuri catre tine 25% generic kws, 75% main kws..sunt ft multe care au DA mare si scor spam mic..limiteaza-te la 5-10/zi…si fa totul manual..

   1
   2020-07-05T21:29:29+03:00

   Buna! Poti sa imi mai dai exemple de site-uri cu scor spam mic pentru creare subdomenii? Am un site de un an si are un DA cam mic, vreau sa-l „cresc” dar sa nu fac mai rau…mersi

 2. Daca te referi la scorul Domain Authority (DA) conferit de Moz, acesta este un agregat care e destul de dificil de impactat. Ai avea mai mari sanse sa incerci sa imbunatatesti PA (metric la nivel de pagina). Aceasta poate fi influentata de numarul de link-uri catre site-ul tau, varietatea de domenii ce trimit link-uri catre site, precum si metricii de link-uri obtinuti de acele site-uri la randul lor.

  Acestea fiind spuse, iti recomand sa nu iti faci un obiectiv din DA. Nu castigi absolut nimic daca iti imbunatatesti acest scor, in afara de a pacali niste SEO-isti creduli, care au impresia ca meriti mai multi bani pe advertoriale, pentru ca ai umflat artificial un metric conventional inventat de o companie. Acest metric nu are nicio relevanta pentru Google si majoritatea profesionistilor SEO il ignora aproape complet. Este util ca o valoare orientativa superficiala, dar in niciun caz nu este un metric serios care sa serveasca drept obiectiv SEO.

 3. Linkurile externe cum sunt ,recomandate sa fie? dofollow sau nofollow? ma va ajuta la ceva daca le pun nofollow?

Lasă un răspuns

Browse