Cum pot sa cresc AUTORITATEA [DA] a unui domeniu web?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Cum pot creste autoritatea unui domeniu web? De ce este nevoie si cat timp ca sa se vada crestere in autoritatea domeniului respectiv?

Deschis 0
Elemene de securitate web SEO Antena24.ro 1 an 4 raspuns 854 vizualizari 0

Răspunsuri ( 4 )

 1. Salutare,

  Daca te referi la DA-ul masurat de cei de la MOZ.com el functioneaza in mare parte pe baza de backlinkuri dar si alte mici chitibuse. Cu cat ai mai multe trimiteri catre site-ul tau de la site-uri cu SPAM score mic cu atat DA-ul creste mai mult.
  Poti sa citesti mai multe despre acest subiect direct de la sursa: https://moz.com/learn/seo/domain-authority

  Modificarile de DA se vad uneori saptamanal, alteori lunar, alteori o data la 2-3 luni, depinde de strategia ta de SEO.

  Multa bafta.

 2. Salut,

  #1 Ai nevoie de linkuri

  #2 Durează până boții MOZ reindexează site-urile care îți dau ție linkurile de la punctul 1. Probabil ceva de ordinul săptămânilor.

  Vezi însă:
  Moz Domain Authority Update Will Devalue Link Sellers – Search Engine Journal https://www.searchenginejournal.com/moz-domain-authority-update/291843/
  “Moz announced a significant update to their Domain Authority metric that will improve its ability to catch link sellers and other spammers. ”

  Vezi că dacă vrei să cumperi linkuri pentru DA de la Moz, cei de la Moz au algoritmi puși în funcție special pentru a evita asta.

 3. creaza prorpiile subdomenii pe domenii puternice gen behance, tumbrl etc trimite linkuri catre tine 25% generic kws, 75% main kws..sunt ft multe care au DA mare si scor spam mic..limiteaza-te la 5-10/zi…si fa totul manual..

  • Buna! Poti sa imi mai dai exemple de site-uri cu scor spam mic pentru creare subdomenii? Am un site de un an si are un DA cam mic, vreau sa-l “cresc” dar sa nu fac mai rau…mersi

Lasă un răspuns