Cum poate creste un site dupa mai multe linkuri in google?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Am o intrebare pentru specialistii seo!

Acum cativa ani daca aveai cat mai multe backlink-uri urca site-ul cu totul in google (toate cuvintele cheie, toate categoriile). Acum se mai poate acest lucru sau trebuie luat cuvant cu cuvant?
Eu nu cred ca a stat echipa ce se ocupa de site-ul Dedeman.ro sa ridice fiecare pagina in parte in google.
Site-ul meu sta foarte bine acum pentru cateva cuvinte, dar as vrea sa urce si pentru long tail. Stiu ca trebuie sa prinda autoritate si pagerank, dar nu se poate face ceva pentru a creste mai repede pe toate cuvintele?

Multumesc anticipat,
Marian

Deschis 0
SEO Marian Dumitru 9 ani 6 raspuns 2296 vizualizari 0

Răspunsuri ( 6 )

 1. Link building-ul ramane in continuare un factor important in ranking.
  Problema este la modul in care se face acest link building.
  Pe dedeman.ro il cunoaste toata lumea , sunt multi care scriu despre el ( ca au cumparat de la ei , ca au avut probleme , ca recomanda un produs , comunicate de presa , campanii cu bloggeri, etc). Fiind un brand renumit se creeaza natural un profil de backlink-uri ceea ce si doreste Google de la toate site-urile.
  Tu fiind un brand mic , eventual si cu un domeniu gen mobila-bucatarie.ro e foarte greu sa cresti natural astfel incat sa te bati cu dedeman. Aici intervin specialistii/agentiile seo care iti optimizeaza site-ul la nivel de site (onpage ) , se folosesc de retelele sociale ( unele din ele au un aport seminificativ SEO :G+ , pinterest) , incearca sa creeze un profil cat mai natural de backlink-uri prin : comunicate, advertoriale in alte bloguri. Dupa toate aceste optimizari si doar daca sunt facute cat mai corect si cat mai aproape de natural vor incepe sa apara si la tine rezultate. Uneori se poate intampla sa depasesti si site-uri mari , cu un site mic , lucrat frumos care este apreciat.
  Evita agentiile de duzina care ofera servicii gen : 500 directoare , 30 link-uri in site-uri cu pr2 , etc

 2. Multumesc pentru raspuns.
  Ideea e ca lucrez cu cineva bun, zic eu. In jumatate de an am ajuns pe prima pagina pentru cuvantul “cadouri”.
  Problema e ca nu au urcat si celelalte cuvinte cheie din site nici in primele 100 de pozitii. Urca doar cele pentru care se face seo.
  Si nu am in domeniu cuvinte cheie. Si fug ca dracu de tamaie de directoare ca am deja o penalizare pe alt magazin de la google.
  Dedeman a fost doar un exemplu.
  O seara buna!

 3. Va multumesc pentru raspunsurile cuprinzatoare!
  Olivian, tot ce ai scris tu mai sus, fac! (content unic, social media, Eu zic ca se face destul de bine SEO pe site daca a ajuns pe pozitia 3 pentru cuvantul cheie “cadouri” si pe pozitia 1-2 pentru “cadouri femei”. Problema este ca in site mai am si alte cuvinte cheie de genul: “album foto” care nu a urcat in primele 100 de rezultate google. Cel care face acum seo a spus ca trebuie facut pe cuvant cheie in parte si nu pe intreg site-ul.
  Sa inteleg ca ar fi bine sa fac linking intern intre produsele (categoriile) de pe site?

 4. Link-urile sunt aproximativ 80% din seo. Tu faci o confuzie majora, “stau bine pe cadouri si cadouri femei, dar nu pe albume foto”.

  Exista o legatura intre “cadouri” si “cadouri femei”?
  Dar intre “cadouri” si “albume foto”?

  Acum banuiesc ca intelegi ce cei de la dedeman, altex sau emag isi ridica fiecare categorie in parte!

 5. Va multumesc tuturor. Am inteles ce aveam de aflat. Va trebui optimizat pentru fiecare categorie in parte. Trebuie o rabdare de fier pana ajung unde doresc, dar nu am ce incotro…

 6. Salut, Răzvan, experiența ta cu blogul mi se pare super interesantă. Te rog să-mi spui și mie ce înseamnă “ancorele puse pe expresiile pe care le doream in prima pagina”? Multumesc.

Lasă un răspuns

Browse