Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Cum face legatura HelloAina.com intre fermierii americani si clientii online?

Orice american dornic sa consume carne, lactate, legume si fructe venite direct de la fermele din SUA, o poate face prin intermediul HelloAina.com, o platforma e-commerce fondata (alaturi de un prieten) de un american de origine romana. Site-ul isi propune sa sprijine fermierii si sa promoveze transparenta si preocuparea pentru mediu si bunastarea animalelor, citim pe bonappetit.com.

Pandemia COVID-19 a afectat masiv magazinele alimentare americane, la inceputul lui 2020: rafturile s-au golit rapid, iar clientii au umplut de comenzi platformele Amazon Fresh si Instacart. Dornici de a face cumparaturi alimentare locale, prietenii David Pham si Jason Curescu (nascut la Chicago, din parinti romani) au creat un start-up online care face legatura intre cumparatorii online si fermierii independenti din Statele Unite.

Prima versiune s-a numit FarmsThatAreDelivering.com si a ajuns sa include, in doar o luna, 495 de ferme din intreaga tara, de unde clientii isi puteau comanda carne si diverse produse naturale.  Acum, site-ul se numeste HelloAina.com si are o baza de date de peste 1.384 de producatori din 50 de state americane, care sunt verificati si aprobati manual de echipa. Aina include link-uri directe catre site-ul fiecarui fermier, de unde iti poti alege modalitatea de livrare si de plata. Platforma nu proceseaza comenzile, iar felul in care e gandit sistemul ajuta clientii sa descopere produse noi, sasprijine fermierii locali si sa isi umple frigiderele si camarile cu produse mai sanatoase decat cele din supermarkerturi.

Leave a reply