Cum fac anunturi de tip reclama pe Google Ads? Cat ma costa?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Salut,

Am un site, dar nu vreau să precizez categoria. Vreau să-i fac „reclamă” sau mă rog, cu anunțuri (ads) precum face emag, sau alte site-uri. Gen, dacă cineva caută x pe google sau ceva motor de căutare, următoarea zi, sau chiar în câteva ore să vadă anunțuri legate de x.

ex: dacă cauți pe google iphone 8 de vânzare și folosești anumite aplicații care afișează anunțuri probabil cu google, apare să zicem de la emag cu diferite oferte de la iphone8, sau olx, sau chestii de genu.

Ei bine, vreau și eu să fac asta pentru site-ul meu. Cum aș putea? Și cam cât ar costa?

Deschis 2
Campanii in Social Media PPC & Adwords Rares 5 ani 8 raspuns 4844 vizualizari 0

Răspunsuri ( 8 )

 1. Incarci lista cu feedul de produse in google ads si faci campanie de remarketing dinamic.

 2. Poti sa faci si ce a zis Cosmin mai sus, si daca ai access la Smart Display Campaign, poti incerca si asta
  Optional, poti incerca sa inveti adwords la un nivel basic luand un curs online de pe site-uri gen Udemy, Skillshare, etc

 3. Salut, daca ai nevoie de ajutor pe partea de Ads, recomand Online Advertising Corner (pe Facebook). Te pot ajuta ei cu setarea campaniilor, optimizare, etc.

 4. Te referi la reclamele display din Google. Costul il stabilesti tu singur, in functie de ce obiective ai. Reclama pe display e mai mult folosita pentru branding sau promovare campanii, rata de conversie fiind mai mica decat cea din search. Daca ai timp si rabdare poti invata sa faci singur asta, dar sa tii cont ca vei cheltui ceva bani pana iti vei da seama cum functioneaza si pana vin rezultatele

 5. Eu iti recomand sa citesti cata ceva despre marketingul online. Eu am achizitionat un pachet de cursuri de la marketing academy (Marian Rujoiu). Sunt 3-marketing omline, facebook academy, SEO. Pe mine m-au costat in jur de vreo 600 lei.
  Vei invata teoretic sa faci promovare online pe toate canalele, insa cred ca cea mai buna varianta este sa-ti stabilesti totusi un buget si sa apelezi la specialisti!

  0
  2019-03-01T11:02:30+02:00

  Poti incerca si cursurile gratuite de la Google adwords.Sunt mai multe episoade . Se gasesc si pe youtube.

  0
  2019-05-14T13:18:16+03:00

  Inainte sa te apuci de google ads incearca sa iti optimizezi foarte bine landing page-ul/page-urile pentru cuvantul cheie/cuvintele cheie pe care vrei sa licitezi.

  0
  2019-05-20T12:09:32+03:00

  Acest proces se numeste remarketing. In primul rand ai nevoie de trafic pe site, adica oamenii care cauta pe google produsele trebuie sa dea click pe site-ul tau, iar in al doilea rand, ai nevoie de o campanie de remarketing in Google Ads (dynamic display) sau Facebook Ads (catalog sales) in care sa fie importate produsele din site-ul tau. Pentru a importa produsele, acestea trebuie sa fie introduse intr-un plugin (catalog feed).

Lasă un răspuns

Browse