Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Criptomoneda romaneasca LANC poate fi cumparata cu un card bancar, in peste 180 de tari

LANCERIA (proiectul de tehnologie romanesc dedicat ecosistemului de freelancing) anunta, intr-un comunicat de presa, ca LANC (criptomoneda nativa a platformelor LANCERIA) poate fi achizitionata direct cu cardul de credit si prin transfer bancar, in Romania si alte peste 180 de tari, in baza parteneriatului cu platforma licentiata de exchange CryptoCoin.PRO. Pionier al industriei crypto, CryptoCoin.PRO este complet licentiata pentru operatiuni cu criptomonede (in conformitate cu legislatia UE) si accepta plata cu cardul in orice moneda si retragerile in conturi bancare in euro.

„Prin solutiile noastre complet reglementate, ajutam proiectele din industria crypto si blockchain sa depaseasca barierele cu care se confrunta din punct de vedere al adoptiei, facilitand deschiderea catre utilizatori din intreaga lume prin integrarea serviciului de plata cu card si cont bancar. Suntem incantati sa demaram colaborarea cu Lanceria, un proiect de tehnologie menit sa sustina ecosistemul de freelancing, iar astfel sa avem o contributie activa la promovarea unui proiect de viitor in spatiul crypto, bazat pe know-how romanesc”, transmite Tudor Motreanu (foto, CFO CryptoCoin.PRO).

LANCERIA este cel mai nou proiect 100% romanesc dezvoltat cu tehnologia blockchain, o initiativa antreprenoriala, care a reusit sa atraga o finantare de peste un milion de dolari in nici 24 de ore, din partea comunitatii si investitorilor, la mai putin de o luna de la infiintare. Potrivit reprezentantilor companiei, acest parteneriat deschide practic operatiunile cu criptomonede catre freelanceri si companii deopotriva, inclusiv pe piata platformelor de tip marketplace in care activeaza LANCERIA.

„Consideram parteneriatul cu CryptoCoin.Pro nu doar ca pe un motiv de bucurie, ci un demers necesar, de foarte mare utilitate, pe o piata globala a veniturilor rulate prin platforme dedicate freelancerilor estimata la 3.2 miliarde de dolari in 2020 si la peste 9 miliarde pana la finalul anului 2027. Pentru LANCERIA, acest parteneriat ne aduce cu inca un pas mai aproape de obiectivul nostru de a elimina sau reduce la minimum taxele si comisioanele, prin introducerea optiunii de plati prin criptomonede alaturi de cele in lei sau valuta”, noteaza Robert Tudor (foto, COO si Cofondator LANCERIA).

Integrarea solutiei oferite de CryptoCoin.PRO in platformele proiectelor LANCERIA face ca procesul de conversie a peste 140 de valute in LANC si invers sa fie simplu, sigur si intuitiv, accesibil tuturor freelancerilor din industriile creative, de cercetare, profesiilor liberale si clientilor lor.

Leave a reply