Continut duplicat la magazin online

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua,

am descoperit de curand aceasta comunitate si am gasit multe lucruri interesante care m-au ajutat in administrarea unui magazin online.Dar am o intrebare cum se poate evita la un magazin online continutul duplicat, descrierile produselor sunt luate de la furnizor si am schimbat cateva fraze sau inversat cateva cuvinte, mai este considerat in acest caz duplicat?

Este destul de greu cand ai peste 1000 de produse in magazin sa faci o descriere originala pt fiecare.Intrebarea mea era daca am aceeasi poza si am schimbat o fraza doua sau am inversat cateva cuvinte se mai considera a fi duplicat?

Multumesc anticipat.

Deschis 0
SEO Nicoleta 10 ani 4 raspuns 1596 vizualizari 0

Răspunsuri ( 4 )

 1. Problema asta o am „putin invers” in sensul ca magazinul mama de care ma ocuop ofera descrierile si altor magazine partenere.
  Din acest motiv am decis sa ne concentram pe descrieri diferite la categorii si subcategorii, cu mult mai putine.
  In functie de cautarile la produse, se poate face o lista de prioritati in functie de cele mai cautate in google keyword tool.

  0
  2014-03-29T08:45:36+02:00

  Multumesc pt raspuns.Daca eu sunt unul din clientii magazinului dvs. si copiez descrierile la produse dar inversez niste cuvinte schimb sau sterg o fraza se mai considera a fi duplicat?Personal mi se pare aproape imposibil sa nu ai continut duplicat intr-un magazine online cu peste 1000 de produse.

 2. Corect, e greu.
  Dar puteti modifica macar la anumite produse cu cautari mari descrierile, pornind de la meta pana la body.
  De regula prioritatea se pune pe categorii si subcategorii, dar, in siutatia ca un anume produs chiar e cautat si aveti si preturi mai bune, se lucreaza mai mult la acea pagina.
  Acesta e unul din motivele pentru care recomand cat mai multe zone custom de text suplimentar.

  0
  2014-03-30T00:08:37+02:00

  1000 de produse, nu reprezinta un numar mare.In functie de numarul de cuvinte necesare in descriere, se pot scrie in 10 persoane in maxim 1 saptamana.

  Exista 100% contintut intr-o pagina. Cat timp schimbi 10-20-30% din continut, diferenta(90-80-70) este content duplicate.

  Daca iti doresti un proiect pe termen lung, incearca sa oferi o descriere pentru user, implicit unica.

  Repet, 1.000 de produse chiar nu sunt o problema, indiferent ca dureaza 1 luna descrierea unica. Cand lansezi site-ul, nu indexa produsele cu descriere duplicate, le indexezi doar cand este unica.

Lasă un răspuns

Browse