Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

ContentSpeed a lansat Portal B2B, prima platforma e-commerce pentru distribuitori

ContentSpeed a lansat recent Portal B2B, prima platforma e-commerce din Romania proiectata sa ajute companiile de distributie sa-si eficientizeze activitatea de vanzare, prin digitalizare, anunta compania, intr-un comunicat de presa. Portal B2B ajuta distribuitorii sa vanda en-gros catre persoane juridice (consumatori mari sau revanzatori), eficientizand vanzarea, prin eliminarea erorilor umane, reducerea timpului alocat activitatilor redundante de confirmare a stocului sau trimiterii de comenzi. De mentenanta si garantie se ocupa ContentSpeed, in schimbul unui cost lunar.

In plus, poate fi folosit ca software de ofertare pentru echipele de vanzare consultativa, poate fi folosit de echipele de teren, care beneficiaza de functii de preluare a comenzilor plasate de agentii de vanzari sau poate fi utilizat ca un catalog de produse online, in care agentii si clientii pot urmari stocurile actualizate in timp real. Mai multe detalii pot fi gasite pe site-ul proiectului. Proiectul vine la finalul a 2 ani de lucru, utilizeaza anii de expertiza acumulati de echipa ContentSpeed (care dezvolta magazine online din 2003 si proiecte e-commerce B2B pentru cei mai mari jucatori din piata de distributie de peste 10 ani) si promite sa se muleze pe fluxurile de business a peste 95% dintre distribuitori. In 2017, cifra de afaceri cumulata a companiilor de distributie din Romania a fost evaluata la peste 45 de miliarde €.

„Cererea pentru astfel de solutii este intr-o crestere accelerata, datorita nevoii de eficientizare si reducere a costurilor operationale, dar si a trend-urilor tot mai pronuntate de digitalizare ale comertului traditional B2B. Portal B2B este un produs matur, disponibil «la cheie», implementat de o echipa de peste 30 de specialisti in e-commerce”, transmite Radu Vilceanu (foto, CEO & Fondator ContentSpeed, lider de piata in dezvoltarea de solutii software dedicate comertului electronic).

„Portalul le va aduce un avantaj competitiv firmelor pentru ca reprezinta o interfata «umana» intre software-ul de gestiune si clienti. Portalul B2B comunica deja bidirectional cu o serie de peste 30 de produse software pentru gestiune, de tip ERP, dezvoltate de companii partenere precum Sedona, CIEL, Transart, Setrio, TotalSoft, dar si Microsoft sau SAP. Avem solutii tehnice pentru a integra orice software de gestiune. Aceste integrari permit preluarea documentelor si conditiilor comerciale, iar clientii le au la un click distanta”, completeaza Bogdan Nita (CTO & Co-fondator ContentSpeed).

Leave a reply