Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Conferinta Ladies in Cyber Security 2020 are loc pe 26 martie, la Bucuresti

Pe 26 martie, in Capitala, va avea loc a doua editie a conferintei Ladies in Cyber Security – singurul eveniment de acest tip din Romania, care este dedicat femeilor care activeaza in domeniul securitatii cibernetice. Evenimentul va renuni 150 de specialisti in IT si information security (InfoSec), atat speakeri locali (din partea unor companii de renume), cat si experte in securitate cibernetica din tari precum Republica Macedonia de Nord sau Olanda. Conferinta Ladies in Cyber Security va avea loc timp de o zi la Impact Hub, in Bucuresti, incepand cu ora 09:30.

Conform raportului 2019 (ISC)2 Women in Cybersecurity, femeile care lucreaza in cybersecurity reprezinta, in acest moment, aproximativ aproape un sfert (24%) din forta totala de munca. Avand in vedere lipsa acuta de specialisti in domeniu, traiectoria profesionala a femeilor in aceasta sfera a fost un subiect important in 2019 si va continua sa fie o prioritate pentru profesionistii din industrie si in 2020.

Participantii la conferinta vor avea ocazia sa le cunoasca pe:

  • Ljubica Pendaroska (Consilier al Ministerului de Externe din Republica Macedonia de Nord), care va sustine o prezentare despre ce inseamna un ecosistem responsabil si sanatos de gestionare a datelor cu caracter personal, concentrandu-se pe riscuri si impactul pe care il au aceste date asupra vietii noastre
  • Gratiela Magdalinoiu (Presedintele ISACA Romania), care va vorbi despre actiuni si oportunitati prin care este incurajat si sustinut accesul femeilor in roluri tehnice

Evenimentul este organizat de Asociatia „Centrul de Cercetare in Securitate Informatica din Romania” (CCSIR), impreuna cu Orange Romania (partener principal) si Atos. Mai multe detalii despre speakeri si subiectele abordate sunt disponibile aici.

Leave a reply