Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Comunicat: 10.000 de comenzi in valoare de 1.8 mil euro, in 3 zile de Black Friday, la MarketOnline

In Campania de Black Friday 2013, MarketOnline, unicul magazine online de 7 stele din Romania, a inregistrat vanzari de peste 8 milioane RON, avand peste de 10.000 de comenzi pentru produse din categoriile Televizoare, Tablete, IT&C. Acestea se livreaza in termen de 3 zile, 5000 de colete din totalul comenzilor fiind expediate deja. Pana miercuri, toti clientii MarketOnline vor beneficia de produsele achizitionate in aceasta campanie.

Editia Black Friday 2013 a insemnat pentru MarketOnline produse cu reduceri de pana la 75%,  GARANTIA CELUI MAI MIC PRET pentru produsele din oferta,  precum si peste 10.000 de clienti multumiti!

Deoarece  in acest an interesul romanilor a crescut semnificativ pentru ofertele din aceasta campanie, rezultatele au fost impresionante, magazinul www.MarketOnline.ro inregistrand peste 350.000 de vizitatori unici cu preferinte care s-au indreptat in primul rand catre Televizoare si Tablete, urmate de electrocasnice mici, componente PC, aparatele foto si videoproiectoare, totalizand astfel un numar de peste 10.000 de comenzi.

In data de 22 noiembrie, MarketOnline a afisat promotiile sale de Black Friday in jurul orei 01.00, iar in primele 5 ore au fost plasate peste 30% din numarul total al comenzilor. Astfel, la primele ore ale diminetii stocul de televizoare si tablete a trebuit suplimentat.

“In acest an valoarea comenzii a fost mult peste cea medie din domeniul IT&C, iar valoarea vanzarilor inregistrate se ridica la peste 8 milioane RON.  5000 de colete din cele 10.000 au fost expediate deja, urmand ca pana cel tarziu miercuri sa avem 100% comenzi livrate. Anticipand numarul mare de comenzi si implicit necesitatea unui spatiu de depozitare mult mai mare,  precum si nevoia de a expedia foarte rapid comenzile, anul acesta am externalizat acest serviciu unui operator logistic cu experienta. Am luat aceasta decizie deoarece ne-am dorit ca produsele sa ajunga in cel mai scurt timp la clientii nostri iar acestia sa se poata bucura de ele.  ” declara Andrei Cracea, general manager al MarketOnline.ro.

Având peste 7 ani de experiențムîn comerțul electronic, MarketOnline continuă de la an la an să-și consolideze poziția pe piață online din România situându-se în topul magazinelor care comercializează produse IT&C, Electrocasnice dar și o serie de alte categorii, oferind servicii de top: Transportul gratuit la peste 20.000 produse, Posibilitatea deschiderii coletului  înainte de a plăti produsele, Dreptul de retur al produselor, Discounturi de sapte stele pentru clienții fideli, Posibilitatea de a aplica pentru rate online cu răspuns în 2 ore.

Leave a reply