Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Ne pare rau dar nu ai permisiunea sa adaugi intrebari.
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Compari.ro are un nou proprietar

compari-ro

Site-ul Compari.ro a fost cumparat de grupul Rockaway, transmite compania intr-un comunicat de presa. Investitia a fost posibila cu sprijin financiar oferit de Daniel Křetínský, Patrik Tkáč si PPF Group. Alaturi de Compari.ro, Rockaway a achizitionat si site-ul de comparare maghiar Arukereso.hu si cel bulgar Pazaruvaj.com. Prin aceasta achizitie de la Grupul Naspers, grupul Rockaway, cu sediul in Praga, isi intareste prezenta pe piata de e-commerce din Europa de Est si face inca un pas pentru a deveni liderul comertului online din regiune. Rockaway detine deja site-ulrile similare Heureka.cz/Heureka.sk, lideri pe piata ceha, repsectiv slovaca.

,,Aceasta tranzactie este importanta din mai multe puncte de vedere, intrucat prin achizitionarea site-urilor Compari.ro, Arukereso.hu si Pazaruvaj.com am facut demersuri pentru atingerea pozitiei de lider de piata. Rockaway detine comparatoare pe piete in plina expansiune, astfel incat si pe viitor schimburile de experiente si sharingul de informatii vor facilita atat cresterea cat si experienta pozitiva a utilizatorilor”, explica Jakub Havrlant (directorul general al Rockaway) in comunicatul amintit.

Compari.ro s-a lansat in 2005 si este lider de piata din Romania. In prezent, vizitatorii site-ului pot conspecta ofertele a aproape 1.000 de magazine online si pot cauta printre peste 4,5 milione de produse. ,,Scopul site-ului Compari.ro este de a-si intari pozitia de lider de piata si de a facilita dezvoltarea comertului electronic din Romania. Prin dezvoltarea continua, dorim sa sporim calitatea serviciilor furnizate atat magazinelor online partenere, cat si userilor”, a declarat Rácz Csaba (directorul general Compari.ro).

Raspunde la aceasta intrebare