Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Compari.ro are un nou proprietar

compari-ro

Site-ul Compari.ro a fost cumparat de grupul Rockaway, transmite compania intr-un comunicat de presa. Investitia a fost posibila cu sprijin financiar oferit de Daniel Křetínský, Patrik Tkáč si PPF Group. Alaturi de Compari.ro, Rockaway a achizitionat si site-ul de comparare maghiar Arukereso.hu si cel bulgar Pazaruvaj.com. Prin aceasta achizitie de la Grupul Naspers, grupul Rockaway, cu sediul in Praga, isi intareste prezenta pe piata de e-commerce din Europa de Est si face inca un pas pentru a deveni liderul comertului online din regiune. Rockaway detine deja site-ulrile similare Heureka.cz/Heureka.sk, lideri pe piata ceha, repsectiv slovaca.

,,Aceasta tranzactie este importanta din mai multe puncte de vedere, intrucat prin achizitionarea site-urilor Compari.ro, Arukereso.hu si Pazaruvaj.com am facut demersuri pentru atingerea pozitiei de lider de piata. Rockaway detine comparatoare pe piete in plina expansiune, astfel incat si pe viitor schimburile de experiente si sharingul de informatii vor facilita atat cresterea cat si experienta pozitiva a utilizatorilor”, explica Jakub Havrlant (directorul general al Rockaway) in comunicatul amintit.

Compari.ro s-a lansat in 2005 si este lider de piata din Romania. In prezent, vizitatorii site-ului pot conspecta ofertele a aproape 1.000 de magazine online si pot cauta printre peste 4,5 milione de produse. ,,Scopul site-ului Compari.ro este de a-si intari pozitia de lider de piata si de a facilita dezvoltarea comertului electronic din Romania. Prin dezvoltarea continua, dorim sa sporim calitatea serviciilor furnizate atat magazinelor online partenere, cat si userilor”, a declarat Rácz Csaba (directorul general Compari.ro).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply