Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

In 2017, Amazon poate deveni un nume pe piata de advertising

amazon-publisher-services

Anul viitor, Amazon ar putea deveni un jucator puternic pe piata de publicitate, odata cu platforma Amazon Publisher Services (APS), citim pe econsultancy.com. Primele doua produse lansate sub umbrela APS sunt Transparent Ad Marketplace si Shopping Insights Service.

Cel dintai se refera la imbunatatirea experientei utilizatorului prin serviciul cloud care ofera header bidding (advance bidding/pre-bidding), care maximizeaza veniturile din reclame: toate ofertele sunt facute in acelasi timp, astfel se permite un acces democratic la spatiul oferit de publicatii. Al doilea le permite oamenilor din publicitate sa aiba acces la baza de date cu clientii Amazon si sa obtina astfel informatii despre modul in care fac cumparaturi. Time Inc. a testat deja cel din urmă serviciu si a descoperit ca site-ul lor, RealSimple.com, este popular printre tinerele mame interesate de cumpararea de produse pentru copii.

Amazon face parte din ecosistemul de advertising de ceva vreme, mai scrie sursa amintita, prin intermediul subsidiarei A9.com: fondata in 2003, aceasta dezvolta tehnologie de cautare si publicitate. A9.com are sediul in Palo Alto (California) si are echipe in Bengaluru (India), Beijing (China), Dublin (Irlanda), Iasi (Romania), Munchen (Germania) si Tokyo (Japonia).

Despre Monica PopescuJunior

Raspunde la aceasta intrebare