Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Compania de fulfilment ShipBob se listeaza la bursa, in 2024

Compania de servicii de fulfilment e-commerce service ShipBob Inc. se va lista la bursa anul acesta si tinteste o evaluare initiala in valoare de 4 miliarde $, informeaza bnnbloomberg.ca. In acest sens, ShipBob va colabora cu JPMorgan Chase & Co., conform unor surse appropriate situatiei.

ShipBob Inc. a fost fondata in 2014, are sediul la Chicago si ofera software si alte servicii companiilor din domeniul comertului online, pentur a le ajuta sa-si imbunatateasca operatiunile. Cu o retea de peste 50 de centre de fulfilment in SUA, Canada, Marea Britanie, Europa si Australia. Produsele ShipBob se integreaza usor cu platformele e-commerce Amazon, Shopify si Walmart.

Daca se va lista la bursa americana, ShipBob se va alatura numarului tot mai mare de companii care fac asta, dupa 2 ani de pauza, pe aceasta nisa. In ultimele 24 de luni, in State, s-a inregistrat cel mai mic numar de listari la bursa ale companiilor evaluate la mai mult de 1 miliard $, de la criza din 2007-2008 incoace. In 2024, companiile americane listate au strans in jur de 12,1 miliarde $, de peste 3 ori mai mult decat in aceeasi perioada a anului anterior, conform datelor Bloomberg.

In 2021, ShipBob a strans 200 de milioane $, intr-o runda de finantare condusa de Bain Capital Ventures, cu participarea SoftBank Vision Fund. Aceasta runda de investitii a determinat evaluarea companiei de fulfilment la o valoare de peste 1 miliard $.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply