Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

40% dintre comenzile evoMAG.ro din 2024 vor fi livrate in lockere

Retailerul online evoMAG.ro anunta, intr-un comunicat de presa, ca extinde optiunile de livrare a produselor in sistem locker, cu peste 5.000 de astfel de puncte noi, instalate in toata tara. Extinderea ale loc ca urmare a noilor parteneriate incheiate cu Fan Courier si Cargus, pentru utilizarea serviciilor FanBox, respectiv Ship & Go.

Aceasta extindere se inscrie in strategia retailerului digital de a oferi clientilor cea mai buna experienta de shopping si posibilitatea de a intra cat mai repede in posesia produselor comandate, in ritmul si in locurile preferate de acestia. Noile pachetomate se adauga celor peste 3.900 de lockere instalate si folosite deja de evoMAG.ro, in parteneriat cu Sameday, pentru utilizarea serviciului easybox.

In prezent, peste 30% din totalul comenzilor evoMAG.ro din intreaga tara sunt livrate folosind reteaua de lockere. Pe langa asta, compania inregistreaza si o cerere in continua crestere pentru livrarea rapida (1-3 ore), mai ales in zonele urbane: in prezent, pana la 3% din totalul comenzilor ajung la destinatie prin platformele de livrare rapida (Glovo, Bringo si Tazz).

„Noile parteneriate subliniaza angajamentul evoMAG de a oferi cele mai rapide si mai convenabile optiuni de livrare de pe piata. Deservim 2 nevoi diferite prin toate aceste parteneriate. In ceea ce priveste livrarea la lockere, clientii au nevoie de predictibilitate in livrare si sa castige timp, iar pe segmentul de livrari rapide, intr-un interval de 1-3 ore, acestia au nevoie sa isi rezolve o problema punctuala: sa faca rapid un cadou, sa inlocuiasca un produs care s-a stricat, in general sa rezolve o problema rapida, punctuala”, transmite Mihai Patrascu (foto, CEO evoMAG.ro), mentionand ca ponderea livrarilor la lockere va depasi 40% din totalul comenzilor online pe evoMAG.ro, in 2024.

In prezent, produsele evoMAG.ro sunt listate pe platformele Glovo, Bringo si Tazz, in acelasi timp, clientii companiei putand accesa o retea de aproximativ 9.000 de lockere, la nivel national.

Leave a reply