Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Comisioanele generate de afiliatii 2Performant.com au 22% bonus, pe 22.02.2022

Luna februarie este cea mai scurta luna din acest an, dar este marcata si de o simetrie perfecta a datei din calendar: o zi palindrom (sir de caractere care e neschimbat, si citit de la stanga la dreapta, si citit de la dreapta la stanga) – 22.02.2022. 2Performant.com marcheaza aceasta zi oferind tuturor afiliatilor din platforma proprie un bonus special, de 22%, anunta compania, intr-un comunciat dep resa. Campania (intitulata TWOSDAY) se va activa marti, 22.02.2022, incepand cu ora 00:01, iar bonusurile se vor acorda pentru toate comisioanele inregistrate in aceasta zi.

Ideea de TWOSDAY ii apartine lui Silviu Constantin, Senior Account Manager 2Performant. Ziua de 22.02.2022 este o zi de marti, ceea ce ofera doua oportunitati principale. Unul se leaga de faptul ca este una dintre cele mai bune zile de cumparaturi din saptamana, iar al doilea pentru ca ofera astfel ecosistemului 2Performant un mecanism de bonusare. Conform datelor interne, ziua de marti se afla constant in top 3 zile preferate de catre consumatori pentru a face cumparaturile online, iar cei mai importanti indicatori o confirma: rata de conversie este de 2,3%, valoarea vanzarilor este cu 9,31% mai mare si numarul de conversii este cu 8,5% mai bun.

„In atributiile mele, pe langa consultanta pe care o ofer marilor magazine din platforma, intra si analizarea datelor din platforma, pentru a ne ajuta pe noi, la nivel de companie, sa luam decizii. De aici a venit si ideea de TWOSDAY, pentru ca reprezenta o data cu adevarat speciala pentru ecosistemul 2Performant. Consider ca orice ocazie unica trebuie sarbatorita cumva, iar acesta a fost un pretext foarte bun pentru TWOSDAY. Ma astept sa avem una dintre cele mai bune zile de marti din ultimii ani. TWOSDAY este alinierea perfecta pentru cea mai buna zi de cumparaturi online din saptamana, o data unica si sansa afiliatilor de a-si creste veniturile”, spune Silviu Constantin (foto, Senior Account Manager 2Performant).

In ceea ce priveste sfaturile pentru afiliatii din 2Performant.com, Silviu Constantin adauga: „Indiferent de ce aleg sa promoveze, i-as incuraja sa aiba o lista cu advertiserii care au rezultate constante pentru a-si spori sansele de a genera comisioane, sa aiba evidenta exacta pentru toate metodele de promovare si sursele de trafic la care pot apela, pentru a trimite trafic constant pentru zilele de luni si marti, si nu in ultimul rand, sa ramana cu ochii pe noi, atat in pagina de statistici, cat si pe canalele noastre de comunicare, unde anuntam mereu update-uri.”

Leave a reply