„Citations” locale pentru SEO local in Romania

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Pentru local SEO am nevoie printre altele de „citations” locale. Nu mi-a fost greu sa le gasesc pentru site-uri .com sau .com.au. Imi este imposibil insa pentru „.ro”.

Are cineva lista de site-uri bune pentru „citations” in Romania?

Citations = pe .com sunt yelp, whitepages, yellowpages, startlocal, businesslocal, hotfrog, superpages, womo etc… acele directoare de business locale pe care google le ia in cosiderare in momentul in care stabileste rankul de la cautarile locale.

Deschis 0
SEO Marius Ciocan 11 ani 2 raspuns 2280 vizualizari 0

Răspunsuri ( 2 )

  0
  2013-04-03T07:50:50+03:00

  Salut Marius,

  Din pacate nu am nicio lista de directoare de busintess locale, si nici nu stiu daca exista asa multe in .ro. Sfatul meu este sa incerci sa te folosesti de mai multe metode decat cele clasice (directoare de business) pentru a-ti construi citations.

  • Poti cauta pe Google numele, adresa, numarul de telefon al competitorilor tai pentru a vedea unde sunt listate; Te poti folosi de tool-uri ca https://www.whitespark.ca/local-citation-finder/ pentru a vedea unde apare numarul de telefon al acestora;
  • Cauta site-uri de stiri din orasul tau si vezi unde gasesti o oportunitate pentru a-ti lista site-ul;
   Cauta bloguri locale si roaga-i sa scrie un review despre businessul tau, mentioinand evident numele, adresa si numarul de telefon;
  • Foloseste-te de site-urile de cupoane – majoritatea afiseaza numele, adresa si telefonul;
  • Site-uri de Q&A;
  • Forum-uri locale;

  Posibilitatile sunt nelimitate. Incearca diferite metode si da-ti seama ce se potriveste cel mai bine business-ului tau.

  0
  2017-10-02T09:18:35+03:00

  Salut,

  Am ajuns si eu in punctul in care am nevoie de adugare de „citations” locale. Este evident ca o sa-mi verific competitorii si o sa inscriu in acele directoare insa, ma gandesc ca pentru sfarsitul lui 2017 au aparut ceva liste cu directoare. Daca da, de unde le iau :).

  Si toate vorbim si de un instrument gen „whitespark” care sa ofere rezultate si pentru Romania.

  Zi buna!

Lasă un răspuns

Browse